Menstruáció terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Van e aki miután teherbe esett továbbra is megjött neki?Ha igen milyen intenzitású volt a vérzése,volt valami változás?Tapasztalatok érdekelnének.2013. febr. 23. 20:15
1/3 anonim válasza:
szerintem olyan, hogy rendes piros vér, és ugyanolyan mennyiségben, mint menstruációkor az nem igazán valószínű.
Viszont bizonyos fokú barnás vérzésszerüség lehetséges, ilyen nekem is volt az 5.és a 9. héten, tehát kb a menstruációnak megfelelő időben, és mind a kétszer olyan 4-5 napig tartott!
Természetesen látott orvos is, és nem tudta megmondani mitől lehet, azt mondta elképzelhető, hogy a szervezet emlékszik, mármint a menstruációra és ez az!
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk babát,és utoljára elég érdekesen jött meg.Ezért is tettem fel a kérdést.Nekem hamarabb jött meg,kevesebb volt és elég piros vér volt.Hormonzavarra gyanakszom,de bár ne az lenne...
2013. febr. 23. 20:41
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. febr. 23. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!