Ma a barátom egy párszor bedugta óvszer nélkül, de nem élvezett belém. Lehetek terhes? :/ elvileg a héten kéne megjönni.
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 19:50
21/38 anonim válasza:
Mekkora bunko itt mindenki, mindenki szent eletu volt egeszen mistanaig, ugye? Es mindenki tudott mindent tinikent es soha egyikotok sem esett kisertesbe egyszer sem... Komolyan, szanalom, amit a nok egymassal muvelni tudnak neha.
Kerdezo. Nagyon nagyon pici az esely, hogy terhes lettel, kb. a nullaval egyenlo. De azert egy pici esely megis van... Emiatt tenyleg erdemes elmenned holnap nogyogyaszhoz es kovetned az utasitasait. Vedkezz mindenkepp, mindig. :-)
Aki kirohogte az huzza le magat a wc-n...
22/38 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, végre valami normális ember már nagyon kétségbe voltam esve néhány kommennttől, köszi hogy megnyugtattál:) remélem az is elég ha felhívom a dokit :)
2013. febr. 24. 21:09
23/38 anonim válasza:
nem az nem elég ha felhívod! telefonfon nem tud neked gyógyszert felírni! menj el hozzá! legközelebb meg ne engedd bedugdosni! Egy szintén győri anyuka :)
24/38 A kérdező kommentje:
egy ilyen tabletta nem tudja valaki hogy mennyi körül van? : /
2013. febr. 24. 21:34
26/38 A kérdező kommentje:
és azt nekem egy nőgyógyász is felirhatja nem csak a tini nőgyógyász?
2013. febr. 24. 21:50
27/38 anonim válasza:
Bármilyen nőgyógyász felírja.
28/38 anonim válasza:
Kicsi az esély, de a környezetemben 2 lány is így esett teherbe...
29/38 anonim válasza:
21, te is ostoba vagy. Itt szerintem senkinek nem az a baja, hogy a kérdező "kísértésbe" esett, hanem az, hogy itt kérdez olyan dolgokat, amit úgysem lehet biztosra megmondani. Én is szaladtam már nőgyógy. ügyeletre esemény utániért és pont egy ilyen eset után, hogy behatolás volt, bár nem ment belém a cucc. Mégis azonnal tudtam, hogy mi a dolgom, nem itt csináltam magamból sík idiótát, hanem másnap reggel az első dolgom volt, hogy feltettem a seggem a villamosra és mentem a sote klinikára, ahol rögtön a kezembe adták a receptet és utána kb 10 percen belül ki is váltottam és be is szedtem. Nem azon téptem a számat, hogy most lehetek-e terhes? Volt annyi eszem, hogy ha belém kerül egy f*sz (mér elnézést), akkor IGEN? LEHETEK és mindegy milyen minimális %-nyi esély van rá, mert ha tegyük fel csak 5, ám én abba beleesek, akkor k*rvára nem fog az engem vigasztalni, amikor majd az abortuszt intézem. Ha valaki feltesz egy ilyen barom kérdést és a (totál haszontalan) válaszokra vár meg válaszolgat, már 2x elintézhetett volna egy ilyet. Nekem se telt többe mint 2(!!!) óra hossza. Úgyhogy erről ennyit.
30/38 anonim válasza:
Utolso, epp errol beszelek. Ezt vajon miert nem lehet normalis hangnemben kozolni? Lehet, hogy te is tettel mar fel olyan kerdest, ami neked nem egyertelmu, de masnak az. Orulnel, ha minden kerdesednel valaki lehulyezne, csak mert o mar ezen tul van, te meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!