Lefeküdtem a barátommal óvszer és tabletta nélkül, de nem ment el bennem, időben kivette. a ciklus 22. napjában vagyok, 28-30nál szokott megjönni. Lehetek terhes? Mit tegyek?
Mit tegyél????
Védekezzél.Ìrass fel gyógyszert,és kondolkozz,mielött lefekszel a barátoddal minden nélkül.
Gondolom,hogy nem vagy már "kislány",hogy azt ne tudd,hogy az elöválade´któl is teherbe eshetsz.
29 hetes kismama.
20éves vagyok és jött egy váratlan baba az életembe,először el akartam vetetni,majd a doki megmutatta,h hogyan dobog a szíve,és ott azt mondtam,h nem vagyok képes megtenni.Csak,h tudd mire számíthatsz,ha jön a baba.És igen lehetsz terhes.Én fogamzásgátló mellett estem teherbe.Az előváladékban pedig igenis lehet sperma.
Remélem,h megjön,és nem kerül sor abortuszra,és nem kell azzal a tudattal élned,h megölted a gyereked.No és ELMÉSZ dokihoz gyógyszert feliratni!Mert hidd el egy emberéletért nem sok az a néhány ezer forint.
A legjobb fogamzásgátló az önmegtartóztatás:) - csak vicc.
De tényleg hihetetlen, hogy a mai világban még vannak olyan naív emberek akik hisznek a megszakításos közösülés 100% osságában, hisz köztudott bioszon is tanítják 8.ik-ban hogy már az előváladék is tartalmazhat elegendő spermát a megtermékenyüléshez.
Másrészt a gyógyszer sem 100% os mint fentebb és más kérdések válaszolói is említették mellette estek teherbe. Ugyan így lehet hallani spirál meletti babákat is, sok Copperfield is szaladgál akik a gumiból szabadultak, sőt nekem egy ismerősöm lekötés után esett teherbe.
Nekem 16,5 évesen pedig a nődoki tagadta meg a gyógyszer felírást, mondván, hogy fiatal vagyok, tanuljak vagy ha sok a szabad időm menjek diákmelóra, vagy sportoljak, ne a pasikkal foglakozzak, és ne is menjek más dokihoz se mert azok se fognak nekem írni. Én balga el is hittem, nem is mentem tovább. Rá fél évre terhes lettem, meg tartottuk nem bántam meg. Mint utólag ki derült sok lány járt hasonlóan ennek a dokinak köszönhetően, voltak akik meg tartották és boldogok, voltak akik kevésbé, és sokan akik elvetették a babát... Hallottam olyan dokiról is aki azt mondta a lánynak, hogy ne gyógyszert szedjen mert az sok hormon meg ilyesmi, hanem ha terhes vetesse el, kevesebb kockázat- jó mi?! Egy nem szült nőnél kevés kockázat az abortusz. Persze...
Egy szónak is 100 a vége; egyik módszer sem biztos, (max az orál), de ha még valóban nem szeretnél gyereket és most elkerülted a "bajt" akkor azért próbálj valamit használni, hogy csökkentsd az esélyt mert a 0,5-2% még mindig jobb mint a 95-100%.
Felháborító, miket olvasni.
Sok újat nem tudok, mondani, TESSSK GONDOLKODNI, mert utólag nem lehet. Normálisan védekezni! És még mindig a gyógyszer a legmegbízhatóbb, nálam 10 évig bevált. Figyelni kell, rendesen szedni és nem lesz baj.
De az, hogy a doki megtagadja, meg abortuszt javasol, simán feljelenteném. Az ilyen üljön börtönben, nem nőgyógyászati rendelőben. Én spec fordítva jártam, nekem tukmálta a doki 17 évesen, de én meg akkor még nem akartam szedni.
ez magyarország, ide szüljek? Megteszem, de rettegek pont az ilyenek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!