Ma a barátom egy párszor bedugta óvszer nélkül, de nem élvezett belém. Lehetek terhes? :/ elvileg a héten kéne megjönni.
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 19:50
11/38 anonim válasza:
Ostoba vagy kérdező, védekezés nélkül semmit nem engednünk bedugni sehová! Ha nem is élvezett el, az előváladéktól teherbe eshetsz.
12/38 anonim válasza:
Van rá esély. Butaság volt...
13/38 anonim válasza:
Bár nem nagy az esély rá, sőt kifejezetten kicsi, de lehetsz! Ha nem szeretnél se babát, se abortuszt, inkább vegyél be egy esemény utánit! És legközelebb jobban vigyázzatok!
14/38 A kérdező kommentje:
és esemény utánit vény nélkül nem kapok ugye? :/
2013. febr. 24. 20:22
15/38 anonim válasza:
Nem azt nődokival kell feliratni.
16/38 A kérdező kommentje:
és azt már ma bekéne vennem? ma már nincs semmi orvos... holnap van csak, akkor még időbe vagyok? ://
2013. febr. 24. 20:28
17/38 anonim válasza:
igen,holnap még időben vagy. 72 órás a gyógyszer. de legközelebb legyen eszetek, és ne szórakozzatok ezzel. ezek a bogyók nem tesznek jót a szervezetednek... egy esetleges abortuszról nem is beszélve.
18/38 anonim válasza:
Hány éves vagy? És hol laksz?
19/38 anonim válasza:
Hívd fel az orvost, mondd neki azt szó szerint, amit ide most írtál. De figyelj arra, hogy valahogy rögzítsd a beszélgetést, mert szeretnénk, ha feltöltenéd ide, hadd röhöghessünk.
20/38 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és győri. a barátnőm szerint nem lehetek terhes mert nem ment el bennem a barátom.. de én azért a biztonság kedvéért holnap reggel felhívom a nőgyógyászatot :| talán segítenek (mert a tini holnap nem rendel)
2013. febr. 24. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!