Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek elöbb indították...

Akinek elöbb indították valamiért a szülést (40. hét elött), írnátok hogy milyen volt?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok és lehet hogy 2 hét múlva indítanak máj problémák miatt. (májgyulladás-epepangás) Félek az indítástól, főleg ilyen korán.

Vajon rosszabb lesz mint ha magától indulna be a szülés? Hogy indítanak? Minden érdekelne, kérlek segítsetek!

Köszönöm szépen!

2013. febr. 24. 07:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia engem 37 hetesen inditottak mert nem volt magzatvizem (nem folyt el) es elhalt a mehlepenyem. Kisfiam 2150g lett es 45 cm. Nem volt szukseg oxitocinra burkot repesztettek es 2 perc mulva 10 perces fajasaim lettek nagyon hamar lezajlott 3 ora alatt meg is lett.
2013. febr. 24. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 38 hetesen elfolyt a magzatvíz délben! Nem tágultam sajnos:(:( Este 8kor kaptam az oxitocin( k.vára fájt!!!) aztán 11:30 ra meglett a baba!!!!:D

Fájdalmas sajnos nagyon:(:(:(

2013. febr. 24. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
A második, harmadik, negyedik és ötödik szülésemet is indították, de nekem nem ilyen korán, hanem 38-39 hetesen (5 cm-re kinyílt méhszáj illetve vérnyomásemelkedés miatt). A 2.-nál, 3.-nál, 4.-nél burkot repesztettek, kb. egy óra múlva jött az első fájás, és onnan 1-2 órán belül megvolt a baba. Az 5.-nél előbb oxitocint kaptam, és csak akkor repesztettek, mikor már voltak fájások. Onnantól gyorsan megvolt. A méhszáj állapotától illetve a doki hozzáállásától függ, hogy hogyan indítanak.
2013. febr. 24. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!