Akit indítottak, de nem túlhordás miatt, hanem pl 37,38,39. héten, elmesélné miért indították meg a szülést?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 20:24
1/5 anonim válasza:
39 hetes 2 napos voltam,és nem túl jó nst miatt megcsászároztak.végül is ez is megindításnak számít,azt leszámítva hogy nem volt fájdalom.szerencsére minden rendben volt,nyakán volt a zsinór,de így hogy császár volt nem lett gond belőle.
2/5 anonim válasza:
38. Hét elsőnapján inditottak ultrahangra mentem magzatviz már nem volt a méhlepény elhalt éskisebb is volt a keletténél, a kisfiam mindössze 2kgkt nyomott plusz már 2 ujjnyira nyitva voltam. Burkott repesztette és 3 òra alatt meglett
3/5 anonim válasza:
az elso lanyommal 11 napos tulhordas miatt inditottak a szulest.
Kulfoldon elek, maganorvoshoz jarok. Masodik lanyommal en kertem a szulesinditast (nem volt kulonosebb oka, le lehet pontozni....). Egyszeruen csak a nagyobbik lanyom elhelyezeset akartuk ugy megoldani h hetvegere essen a szules es a ferjemnek ne kelljen dolgozni. 39 hetes voltam ekkor.
4/5 anonim válasza:
utolso vagyok. Mifelenk aki maganorvoshoz jar, a legtobb esetben inditjak a szulest.
Van hogy szukseg is van ra (pl baratnomnek a magas vernyomasa miatt).
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :)
2012. dec. 15. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!