Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg igaz volna?

Tényleg igaz volna?

Figyelt kérdés

"vannak olyan anyukák akik genetikailag kódolva vannak a túlhordásra, fele arányban az anyuka fele arányban a baba génállománya miatt van ez."

ezt találtam a neten,mert én mindkettő babámat túlhordtam,és a 41 héten kellett indítani őket éretlen méhszáj miatt és persze a túlhordás miatt,.

azt mondták ha lenne harmadik baba akkor azt is indítani kéne ..

nektek mi a véleményetek erről?.

#terminus #túlhordás.
2012. dec. 8. 15:09
1 2
 1/11 eszo ***** válasza:
100%

én csak remélem, hogy ez nem igaz...

még csak az első babámat várom, tegnap töltöttem a 38 hetet, de nagyon reméle, hogy nem akar még 3 hete bennt-tölteni a kislánykám.

bár ha belegondolok, elég sok ismerősöm túlhordta..talán több is mint a fele..

2012. dec. 8. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes,én is hallottam már erről,szerintem lehet benne valami,de ez egyáltalán nincs kőbe vésve.

Öcsém felesége pl. 31.hétre született,ő maga pedig túlhordta a babáját.Én az elsőt 40+4-re szültem,másodikat 39+0-ra.Nem tudom...

2012. dec. 8. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én az első két gyereket időre szültem, a harmadikat 3 héttel túlhordtam. De akkor is magától indult meg a szülés.
2012. dec. 8. 15:31
 4/11 A kérdező kommentje:
sajna ha magamból indulok ki akkor elhiszem..
2012. dec. 8. 15:49
 5/11 Jégtánc ***** válasza:
100%
2 fiamat túlhordtam,indították.3-ik terhességemnél kiírt időpont előtt 3 nappal szültem.Féltem én is hogy lányomat is túlhordom,de ő szerencsére nem volt olyan "lusta" mint a két bátyja:)
2012. dec. 8. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Én az elsőt (lány) időre,a 2. és 3. (fiaim) 40+2 re szültem.
2012. dec. 8. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:

1. 38.héten

2. 40+3 naposan

2012. dec. 8. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Én mindkét gyerekemet 1 héttel túlhordtam,é s a nővérem is túlhordta mindkét gyerekét.

nekem 1 lány, 1 fiú. a tesómanak 2 fia van.

2012. dec. 8. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt túlhordtam, a nagyobbikat több, mint 1 héttel, a másodikat is csak azért 2 nappal, mert az első császárral született és a kicsinél nem engedtek több napot ráhúzni, de akkor még nála sem volt semmi jele a szülésnek.
2012. dec. 8. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Anyukám engem 3 nappal hordott túl én a fiamat 15nappal.
2012. dec. 8. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!