Mennétek 22. hetes kismamaként 1,5 órás repülőútra?
Figyelt kérdés
Jövőhéten mennék a húgomhoz 4 napra látogatóba Amszterdamba.Úgy 1,5 óra lenne az út.Teljesen jól érzem magam,eddig problémamentes a terhességem.Jöv.héten leszek 22. hetes kismama.Ti bevállalnátok az utat?2013. febr. 23. 13:36
11/14 anonim válasza:
ha nem egyedül mész, nyugodtan menjél! több ismerősöm is repült terhesen, s semmi baja nem lett a babának!
ördög nóri new yorkban volt karácsony körül, az több ,mint 1,5 órás út volt :)
viszont egyedül én lehet, hogy nem vállalnám be.
12/14 A kérdező kommentje:
A repülőtérre visznek,amint leszáll a gép ott meg várnak.Úgyhogy csak a repülőn leszek egyedül.Hát remélem semmi gond nem lesz.Köszönöm a megnyugtatást mindenkinek!
2013. febr. 23. 18:35
13/14 anonim válasza:
Végig utaztam és repültem az egész terhességet. csak a 34. héttől nem szabad repülni, annak sem orvosi hanem a repülőtársaságok miatt vannak akadályai... Az eredmény az lett, hogy van egy utazni imádó gyermekem :-) 20 hetesen Franciaországban jártunk... nagyon klassz volt. most 30 hetesen Majorkára fogunk repülni majd a nyáron, egy utolsó közös nyralás még szülés előtt. jó utat :-)
14/14 anonim válasza:
20-21 hetesen repültem én is, kb.2 órás út volt, semmi gondom nem volt. Ha nincs orvosi ellenjavallatod, repülj nyugodtan! Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!