Kismamak, akik az elso trimeszterben nem kivantatok egyaltalan a hust milyen nemu a babatok?
Tenleg csupa kivancsisagbol kerdem, felre ne ertsetek. 16 hetes vagyok es barmilyen nemu babanak szivbol fogunk orulni a fejemmel. Baratnom, ra sem birt nezni a husra es kislanya szuletett. Regen itt is irta egy kismama, hogy nem kivanta a husit es kislanya szuletett, kolegam felesegenek szinten kislanya szuletett es nem birta megenni a hust. Szoval csupan kivancsisagbol kierdem.
Mindenkinek boldog babavarast vagy babazast!
Kukisunk lesz,pedig a jó magyaros pöriket mindennél többre néztem világ életemben.Csak húst-hússal ettem.
Na ennek vége,kb.úgy 30 hete.Néha-néha egy falat de elég is,nem kívánom még most sem.
35 hetes kismami
az nem igaz, hogy rá sem bírtam nézni, meg az sem igaz, hogy az egész első trimeszterben, de az tény, hogy egy ideig mindent szívesebben ettem, mint húst. Kisfiú lesz, ha minden igaz.
20 hetes
Én sem kívántam a húst, most is csak muszájból eszem. De az édességekre sem indulok be.
Kezdetben és most is inkább a sós és savanyú dolgokat ettem leginkább.
Fiú lesz a pocaklakó! Szóval nekünk sem jött be az a teória...
37 hetes km
Szia! az első 2 trimeszterben nagyon kívántam a rizses husit, volt, hogy minden héten csináltam.Kisfiam lesz.
37hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!