18 hetes pocakos vagyok. Fáradékony, nem csattanok ki az energiától, aluszékony, nem kívánom jobban a szexet sőt egyáltalán. A 2. trimeszterben az ellenkezőjének kéne lenni, nem? Valami baj van velem?
Minden terhesség más, nem lehet általánosságokban beszélni. Tény, hogy általában a második trimeszter szokott a legkellemesebb lenni, mert akkor már nincs rosszulléte annak, akinek az elsőben volt, de a pocak még nem olyan nagy, mint a harmadikban, nincsenek gyomorbántalmak, könnyebb a mozgás.
Ennek ellenére nekem például az első trimeszter volt a legjobb, soha nem voltam rosszul, csak több alvásra volt szükségem, egyébként meg ugyanúgy pörögtem, mint előtte. A másodikban egy csomó nyűgöm előjött, bevérzésem is volt és négy hétig feküdnöm kellett, a 18. hét után javult a helyzet, amikor visszamehettem dolgozni és végre ismét élhettem az életemet. Most a 37. hétben vagyok és szenvedek erősen.
A vérképed milyen? Azért kérdezem, mert nekem a harmadik trimeszter elején az volt a legnagyobb bajom, hogy egész nap szédültem, fáradt voltam, mint egy élő halott és kiderült, hogy vérszegény vagyok, amit a vashiány okozott, ez összeállt az alacsony vérnyomásommal. Amint a vasat rendbe szedtük és jobb lett a vérképem a közérzetem is jobb lett.
Nyugi, velem is így volt és van még most a 28. héten is. Semmi baj nincs veled.
egyszerűen csak minden kismami más, van aki kicsattan végig, van aki meg végig pocsékul van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!