Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma véletlenül elestem. Ez...

Ma véletlenül elestem. Ez veszélyes a babára nézve?

Figyelt kérdés

20 hetes terhes vagyok. Nem a hasamra estem, csak térdre és fenékre, de akkor is most megijedtem.

Nem fáj semmi (a térdemen kívül), nem vérzek, és egyéb panaszom sincs.

Járt már valaki így, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen ezen a téren? Kérlek, nyugtassatok meg!

2009. szept. 9. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia én 32 hetesen estem egy nagyot, ráadásul hasra, én is nagyon megijedtem,felhívtam az orvosomat is, de ha nincs vérzés és fájdalom akkor nincs gond. Azt mondják azért szerencsére védve van a kicsi, megértem, hogy aggódsz, engem lelkileg nagyon megviselt, lepörgött előttem minden. De tényleg nyugi, ha nincs egyébb panasz!!!
2009. szept. 9. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
az orvosod mar latott o mit mondott?mert mi lattatlanba nem tudunk neked semmit mondani,minden ember mas.
2009. szept. 9. 13:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem mentem el orvoshoz, de szerintem nincs nagy gond, hiszen azóta is mocorog a pici, és semmilyen panaszom sincs....remélem!
2009. szept. 9. 14:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Most felhívtam az orvost, és azt mondta, hogy ettől semmi baja sem lesz a Manónak.

Azért köszönöm Nektek a válaszokat!

2009. szept. 9. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

De édi vagy! Én is 20 hetes vagyok és én is elestem ma reggel, ráadásul pont a villamos elé! Még jó, hogy állt. Szerintem sokan nagyon pechesek, sokat hallottam már, hogy elesett terhesség alatt. Évek óta nem estem el, ma nem tudom, mi történt.

Az én babám is mocorog, legalábbis úgy érzem.

Én az oldalamra és a térdemre estem, a jobb kezemet és a bal könyökömet horzsoltam fel.

2009. szept. 9. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel.Én 37 hetes vagyok és elcsúsztam 2 napja a fürdőben full hasra kiterültem, nagyon megijedtem és fájt a hasam,uh alapján nincs baj,érdekes,hogy jóslóim azóta vannak.A dokim annyit mondott, hogy mozog a baba akkor nincs baj meg ha nincs vérzés.Ettől függetlenül addig nem vagyok nyugott míg nem láthatom és tarthatom a kezemben.Sosem bocsátom meg magamnak, hogy béna voltam!
2009. szept. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!