Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és én sokat szeretkezünk, de gumival. Csak a végén mindig ki kell "szállnom" belőle, mert nem szeretné, hogy véletlenül is elszakadjon, mikor elmegyek. Ez mennyire veszélyes? Vagy nyugodtan el lehet menni benne közbe?
Igazából szakadáskor már az előváladéktól is teherbe eshet, de azért kisebb a valószínűsége, mintha az ondó folyna belé.
Képzeld el, mit éltem át akkor, amikor 2 nap különbséggel szakadt el a gumi. Hiába vettem be a 72 órásat az 1. eset után. Annak ugye semmi hatása a következő aktusokra, de másikat már nem vehettem be. Várnom kellett és a szerencsére bízni magam, hogy teherbe esek-e vagy sem...Megúsztam, de senkinek nem kívánom azt a rettegést... Na akkor azt kívántam, bárcsak legalább megszakítással csináltuk volna... Ha a bnőd nagyon parás, fogadd el ezt a kis kellemetlenséget, hogy meg kell szakítanod. Szerintem ez igazán nem nagy ár, ha nem akartok abortuszt vagy gyereket nevelni.
A megszakítás mindig egy plusz védelem, ami csökkenti a kockázatot, de önmagában nagyon kevés, csak más módszer(ekk)el kombinálva ér vmit.
Szia!
szerintem ha úgy használjátok, ahogy kell az óvszert, akkor egyértelmű, hogy elélvezhetsz a barátnődben, hiszen ezt a célt szolgálja ez a védekezési mód. 7 éve védekezünk óvszerrel a barátommal és mindig durexet használunk. Egyetlen egyszer szakadt ki az évek folyamán, akkor is azért, mert kicsit elhúzódott a szeretkezés (jó pár órás volt) és kiszáradtam (de már erre is odafigyelünk:))
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!