Miért erőlteti ilyen görcsösen?
Szia. Én is 21 éves vagyok 5 hónapos. Mi a szüleinktől jöttünk el a párommal albérletbe. Én terhes voltam már amikor kaptam egy állás ajánlatot...igaz titkoltam egy darabig, mert kellet volna a pénz. De amint elmondtam, hogy babát várok, kirúgtak. Ez nem volt fizikai munka, szóval annyira nem terhelt meg.
Most nem dolgozok, mert terhesen nem nagyon veszik fel az embert sehova. Pihenek, és nyugi van. A párom dolgozik csak. Szerencsére jó munkája van, és meg tudunk élni, megvan mindenünk ami kell és szükséges.
Ne hogy emelgess, és ne is végezz megterhelő fizikai munkát. Egyébként meg, ha dolgoznál is most, akkor lassan abba kéne hagynod, mert nem fogod majd bírni, a megterhelést. Igaz van aki végig nyomja a 9 hónapot, nekik minden elismerésem! Én annyira nem bírtam, és jobb is így...De, mindenki más... Én pl. állandó stresszben voltam, az utazás se volt egyszerű, az állandó rosszullétektől, ráadásul a fizetésért meg se érte. 30-at kerestem, heti 20 órára. Igaz, akkor úgy gondoltuk, hogy több mint a semmi...Rendes bejelentett munka volt. De, az utazás miatt nem érte meg. A pesti bérlet 10.000 + én nem Pestről jártam be, és még az másik bérlet is 17.000 volt.
Ha te nem akarsz dolgozni, és inkább pihenni szeretnél. Nyugodt körülmények között, akkor nem kell menned dolgozni, ha nem szeretnél...ne erőltesse már rád senki...se anyukád, se senki más. A te életed, te érzed azt, hogy nektek most mi a legjobb. Ha te, most pihenni szeretnél, akkor pihenj, és készülj a babára. Anyukád, meg vagy megérti, és elfogadja ezt, vagy sem. Ha fontos vagy neki akkor igen!
# 30/31 ma 10:54
Köszönöm szépen a Te válaszod is. Igazad lehet, hogy esetleg arra gondol anya, hogy nehogy elhagyjon és egyedül maradjunk a semmiben. :) Nem vitázom vele tovább ezen, mert úgy is hamarosan meg lesz az albérlet. Csak nehéz jó helyen jót találni, mert fontos a közlekedés is meg a boltok közelsége, de azért nem szeretnék forgalmas helyen lakni. :) Neked is jó egészséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!