Iszonyú fejfájós vagyok, szinte nincs olyan nap hogy ne fájjon a fejem görcsösen, plusz magas vérnyomásos vagyok. A gyógyszertárban a PARAMAX RAPID 500mg fájdalomcsillapítót ajánlották. Tapasztalatok ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban? 13h
Szia!
A vérnyomásodra nem szedsz semmit?
Ha állandó a magas vérnyomás akkor mindenképp szólj az orvosnak (ha lehet a nőgyógyásznak), mert akkor gyógyszert kell rá szedni. Én végig szedtem a dopegytet, így a fejfájásom is elmúlt.
Tényleg mindenképp beszélj erről a dokival, mert a magas vérnyomás mellett könnyebben kialakul a terhességi toxémia, és beszűkülnek az erek, így a köldökzsinór erei is. Ez pedig vezethet a baba nem megfelelő fejlődéséhez is.
Ne haragudj ha kicsit ijesztőre sikerült, nem ez volt a célom, de szerintem ha legközelebb dokihoz mész említsd meg neki!
18 hós baba és 10 hetes pocaklakó anyukája
Értem, akkor bocsi!
A gyógyszert sajna nem ismerem, én Panadolt szedtem (attól nem volt bajom).
Remélem neked is hamar elmúlik a fejfájós időszak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!