Miért erőlteti ilyen görcsösen?
# 18/19 ma 09:25
Köszönöm szépen, hogy a kérdésemre is kapok választ már valakitől. :D
# 20/21 ma 09:29
Neked hányszor írjam még le??? 3 éve albérletes vagyok. Tisztában vagyok az anyagi témával. Nem tartozom neked magyarázattal, de akkor leírom, hogy éltem eddig.
3 éve költöztem egy kertes házba. Havi 30ezer volt azt albérleti díj rezsi (vegyük a télit, mert az a több) 15ezer fűtés, 10ezer víz, 5ezer áram. Ergo: Havi 60ezret fizettem a lakhatásra és a rezsire czak und pack. A többi 60ezret kutyámra és magamra költöttem ételre stb.
Aztán egy éve jött a párom és a 120ezrem mellé az ő 200 ezre. Nem kis megtakarított pénzünk van, csak keressük éppen a megfelelő házat, hosszútávra albit.
# 25/25 ma 09:40
Köszönöm szépen a kedvességed. :)
Szerinte töröltetem magam az oldalról, mert elméletileg az az oldal célja, hoy amit máshol nem akart az ember azt itt megkérdezheti. Még egyik kérdésemnél sem volt olyan, hogy ne kaptam volna támadást, holott nem érzem jogosnak, mert nem az utcára a hóba vagy egy anyaotthonba szülök gyereket... :(
Neked köszönöm szépen! További szép napot!
Szia!
Szerintem anyukád félt, azért erőlteti. Talán 1 év után nem gondolja stabilnak a kapcsolatot és attól a helyzettől próbál óvni, hogy ha elhagy a párod, akkor nem tudtok megélni. Bár ne történjen ilyen :)
Másra nem nagyon tudok gondolni, mivel jelenleg láthatóan teljesen jó anyagi helyzetben vagytok, ebből meg tudtok élni.
És nem is gondollak fiatalnak a gyerekvállaláshoz. Ez általában csak az "öreg" anyukák szemét szúrja, holott nincs annál jobb dolog, mintha valakinek fiatalok a szülei. Anyu 46 apa 48 én pedig 24 vagyok :)
Éppen szülhetett volna anyu engem nagymamám korában is, és akkor most lenne két nyugdíjas szülőm, akikkel hatalmas közöttünk a korkülönbség, generációs. Persze nyilván megvan az oka annak, aki későn szül, de attól még irigységből nem kéne lenézni, aki rendes korban szüli meg a gyermekét.
A te gyermeked szerencsés lesz :) És jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!