Mi a véleményetek a Zara névről?
Hát ez a név pont komoly ellenérveket vált ki, tapasztalom én is. Nekem ha kislányom lesz, Zara lesz :)
9+4hkm
Afrika. Lepedobe oltozott fekete nok.
Soha nem adnam az europai feher gyerekemnek ezt a nevet.
Nekem pl nagyon tetszik a nev: Imani de ez is fekete nev. Idetlenul allna a kek szemu gyerekemnek.
Meg lehet hallgatni mások véleményét, de igazán csak a szívedre szabad hallgatni. Ha én elfogadtam volna másoktól, hogy mennyire gázos név a Bendegúz, akkor most nem lenne egy égető zsiványságom a kiságyban, aki erre a névre hallgat!
Ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk, annyi féle név tetszik nekünk, sőt ezek is korszakosan: hol tetszenek, hol nem. Én speciel még nem ismertem egy Zarát sem, csak Zorákat, de nincs gondom ezekkel a nevekkel. Ritka, biztos, hogy nem lesz belőle sok a játszótéren, de ha Ti a pároddal úgy gondoljátok, hogy Nektek ez tetszik, akkor ne hagyjátok magatokat eltántorítani. A név kötelez, biztos, hogy a kislányotok is ilyen különleges lesz, ha ezt a nevet kapja!
Egy 26 hónapos, Bendegúz nevű kisfiú anyukája
Kedves Utolsó!
Nagyon kedves vagy, köszi! És gratulálok a kisfiadhoz! :-)
Szívesen! :)
Én pedig a kislányotokhoz gratulálok Nektek!!! utsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!