Mi a véleményetek a Zara lánynévről és a Kende fiú névről?
Figyelt kérdés
Nemsokára születik a babám nem tudjuk még mí lesz nekem ez a 2 név nagyon tetszik, vannak még tartalékok, de ez a favorit. Viszont nem tudom hogy én vagyok csak elfogult vagy másnak is tetszik?2010. aug. 14. 23:48
1/33 anonim válasza:
Az én fiam is Kende :)
4 éves csajszi, 2 éves kissrác, 3 hetes kiscsaj anyukájuk
2/33 A kérdező kommentje:
:) A 2 lánykád nevét is elárulod? Most nagyon rá vagyok állva a témára! :)
2010. aug. 14. 23:54
3/33 anonim válasza:
A Zaráról nekem az üzlet jut eszembe. A Kende nem rossz.
4/33 anonim válasza:
A Kende szerintem jó név. Úgy tudom, hogy ősmagyar eredetű.
5/33 A kérdező kommentje:
Ettől félek hogy a Zaráról mindenkinek az üzlet jut eszébe, pedig a név előbb volt!!! Egy Arab eredetű név. Viszont ha az üzletet nem vesszük alapul? Mert ennyi erővel ne adja senki a gyerekének az Alexandra nevet vagy a Brigittát meg sorolhatnám.......
Ugye jó a Kende :D ????
2010. aug. 15. 00:01
6/33 anonim válasza:
Szép név a Kende, sokkal jobban tetszik, mint a Zara.
7/33 anonim válasza:
Nekem tetszik a Zara név, de nekem is kapásból az üzlet jutott eszembe róla. A Kende viszont annyira nem tetszik.
8/33 anonim válasza:
Nekem mindkét név tetszik! Szépek.
9/33 anonim válasza:
Nekem tetszik a Zara!! :)
A Kende nem annyira, de nem rossz az sem :)
Jó választás mindkettő :)
10/33 anonim válasza:
A Zara sajnos tényleg nem jó,de csakis a bolt miatt!
A Kende jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!