Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm valószínűleg...

A barátnőm valószínűleg állapotos, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Már majd' két hete késik neki. Sok kérdést és választ átolvastam már itt is, más oldalakon is, hogy mi a teendő, ha állapotos lesz az ember. Mi is gyengék voltunk és engedtünk a kísértésnek, és olyan dolgokat csináltunk, amiből baba lehet (pedig nem feküdtünk le egymással). Én már nagyon örülnék egy babának, de még nem vagyunk házasok és a szüleink véleményétől is félek. Főleg az anyósékétól. Elvetetni nem akarok, keresztény nevelést kaptunk mindketten (igen, tudom, szégyelljük is magunkat). A falu tuti a szájára fog venni minket. Ja és a barátnőm félek el akarná vetetni. Milyen megoldást, tanácsot tudtok?

2013. febr. 21. 10:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A kereszténység és az abortusz nem fér össze. Persze ha hívő keresztények vagytok!

De annyira felesleges ilyesmin gondolkozni, hiszen nem is biztos, hogy terhes!

2013. febr. 21. 15:01
 22/25 anonim ***** válasza:
2013. febr. 21. 15:05
 23/25 A kérdező kommentje:
Bocsássatok meg, már majdnem el is feledtem ezt a kérdést. Csak szólok, hogy a barátnőmnek megjött a havija kb a 43. napon. Úgyhogy nincs baba. :) :(
2013. febr. 26. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden rendben van.:)
2013. febr. 26. 17:09
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem is értem a kérdést,mit akarsz gondolkozni terhes!!

Ezt már nem lehet vissza csinálni mivel már terhes csak egy választás van szépen megszüli a babát és ennyi,ezt már nem lehet vissza csinálni.

Azt hogy miután megszületet a baba megtarcsátok vagy örökbe adjátok a ti döntesetek.

AZ ABORTUSZ GYILKOSÁG ,ÚGYE NEM AKKARSZ GYILKOS LENNI A SAJÁT GYERMEKED GYILKOS ,EZ MÉG VICCNEK IS ROSSZ!

HA CSAK AZ ANYA ÁLAPOTA NEM IDOKOLJA,VAGY A GYERMEK ÁLAPOTA AKKOR NEM IS SZABAD ABORTUSZRA MENNI ,ÉN NEM IS ENGEDNÉM ,MAX AKKOR HA CSAK A BABA BETEG VAGY AZ ANYA...

HA VALAKI ÖNKÉNT ÉS DALOLVA LEFEKSZIK VALAKIVEL AKKOR STÁMÌTSON ARRA HOGY TERHES IS LEHET ,ÉS HA TERHES LESZ AKKOR AZT A BABÁT MEG KELL SZÜLNI (HA CSAK NEM BETEG AZ ANYA VAGY A BABA).MIVEL TI EGYÜTES BELEGYEZESEL SZEXELTETEK ÍGY TISZTÁBA VOLTATOK VELE HOGY LEHET BELŐLE BABA.....

2020. júl. 29. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!