A barátnőm valószínűleg állapotos, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Már majd' két hete késik neki. Sok kérdést és választ átolvastam már itt is, más oldalakon is, hogy mi a teendő, ha állapotos lesz az ember. Mi is gyengék voltunk és engedtünk a kísértésnek, és olyan dolgokat csináltunk, amiből baba lehet (pedig nem feküdtünk le egymással). Én már nagyon örülnék egy babának, de még nem vagyunk házasok és a szüleink véleményétől is félek. Főleg az anyósékétól. Elvetetni nem akarok, keresztény nevelést kaptunk mindketten (igen, tudom, szégyelljük is magunkat). A falu tuti a szájára fog venni minket. Ja és a barátnőm félek el akarná vetetni. Milyen megoldást, tanácsot tudtok?2013. febr. 21. 10:41
11/25 anonim válasza:
hát a keresztény neveléshez képest eléggé érdekes
abortuszt ne
a szüleitekkel beszélni kéne
12/25 anonim válasza:
Bár sokan azt írják, hogy beszéljetek a szüleitekkel, én azt javasolnám, hogy mielőtt még a keresztelőt is megtartanátok, vagy nevet választotok a gyereknek, csináljatok egy rohadt tesztet! Egyébként kétlem hogy ennyitől teherbe esne... Bár benne van a pakliban, de nem tartom valószínűnek! Nem lehet, hogy mással is volt a lány?
13/25 anonim válasza:
Én valószínűbbnek tartom, hogy csak simán késik neki
14/25 anonim válasza:
ezt a kérdést feltette itt a barátnőd is pár napja és már akkor azt mondta mindenki hogy csináljon tesztet.még mindig nem jutott el odaáig?
15/25 anonim válasza:
16/25 anonim válasza:
Egyébként mikor volt az ominózus "engedtünk a kísértésnek" szituáció?
17/25 anonim válasza:
Már most látszik, hogy a kérdés kamu! Már egy ideje nem válaszol a kedves huszonéves (12) KÉRDEZŐ...
18/25 anonim válasza:
Kedves 15-ös,ezt tuti,hogy nem a b.nője írta a kérdezőnek,mivel az ő b.nője 19 éves,nem 16.
A kérdező pedig azért nem válaszol,mert mondta,hogy a teszt után tér vissza az eredménnyel!!
19/25 anonim válasza:
Kétlem, hogy terhes. Nekem is késett már 2 hetet, úgy hogy előtte 5 évig napra pontosan megjött! Annyira ne éld bele magad a babába. :)
20/25 anonim válasza:
Teszt!!!!! Várjuk az eredményt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!