Járt így valaki? Kisfiút mondtak eddig, most meg úgy néz ki kislány!?
előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
most megint voltam dokinál, azt mondta ő inkább lánynak látja...én is láttam ahogy nézte alulról a babát és most én is lánynak láttam inkább....
szerintek??
én annyira egyértelmű fiúnak néztem és most nagyon meglepődtem ezen ....
komolyan annyira egyértelmű fiúnak tűnt és annyira meglepődtem hogy most én sem láttam a kukacot....
már az is megfordúlt a fejemben hogy biztos többen vannak :DDD (na jó ez nem komolyan)....
legközelebb a 20. héten megyek....
szerintetek mi lesz ???
Hát 13. héten még azért necces véleményt mondani, mert mindkét nemnél van még "pöcök", csak kislányoknál inkább párhuzamos vonalat zár be a gerinccel, fiúknál inkább felfelé áll (tehát ezt alulnézetből nem igazán lehet megállapítani), csak a későbbi hetekben válik egyértelművé a különbség.
A legújabb vizsgálatról nincs esetleg képed?
Elhiszem hogy nem lehet jó ez a bizonytalanság, és szeretnéd tudni ki lakik bent.:)
de, de majd csak későbbre terveztük :S....olyan 26 hét körül---
kérhettem volna képet de annyira ledöbbentem h elfeljtettem...tiszta idióta vagyok :S
Bocs az off-ért,de pont ebbe a cipőbe járunk....
18 hetesen fiúnak mondták,most meg már nem biztos.A képek sem egyértelműek.Mindkétszer 4D-n voltunk.
Pedig nem is mutatta meg magát annyira mint a Te babád:)
Így állunk mi is.Elmegyünk még egyszer 4D-re,és reméljük megmutatja magát.
Majd írd meg mi lett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!