Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiúból, kislány? Volt-e...

Kisfiúból, kislány? Volt-e valakinél, hogy a 18 heti UH-on tuti kisfiút mondtak, aztán a későbbi UH-on, meg már tuti kislányt állapítottak meg!

Figyelt kérdés

Irjatok ha volt már valamelyik kismaminál így!!! Köszi

18 hkm. (eddig fiús)

:)

2012. okt. 31. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
18 hetes 4d azt mondta a nő h 90% h fiú.Aztán 24 hetesen már lány lett és az is maradt.
2012. okt. 31. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk a 18. hetesen mindkét gyerkőcöt egyértelműre mondták, és nem is változott egyik sem.

Mennyire mondták biztosra? Mert ha nem látták az egyértelmű jeleket, akkor persze még változhat!

2012. okt. 31. 13:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát igazából mis is láttuk, megmutatta a doki, hogy melyik a fütyi! Oldalról volt a picim nézve, és elég egyértelműen elállt az a kis kukac a testecskéjétől! :))) De sokat olvastam , hogy a köldökzsinort is nézheti fütykösnek!!! Nem tudom tényleg! Inkább már nem ámítjuk magunkat kislánnyal! Már egyre jobban odavagyok, az én pici fiacskámért!!! :DDDDDDD
2012. okt. 31. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én így voltam, a 18. hétig minden uh-on fiúnak mondták a harmadik babámat, aztán a 26. héten elmentem egy magánrendelésre, kimondottan azért, hogy nézze meg az orvos, hogy biztosan fiú-e (első kettő fiú). Jót babamoziztunk, kiderült, hogy kislány az a kisfiú, még nekem is egyértelmű volt. Egyébként a fiaimnál a 12. héttől egyértelmű volt, hogy fiúk, a 18. héten már le voltak szállva a heréik, így én nem is a fütyire koncentráltam, hanem hogy van-e a zacsiban valami :)
2012. okt. 31. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!