Kismamik akiknek ultrahangon fiut mondtak es vegul kislany lett belole lattak is a bizonyitekot?
Ez a legelső kukacos fotónk és ez nem a legjobb kép ami ide fel van töltve .
Sziasztok!
36 hetes vagyok, 32 hetesen mondták, hogy gyanús, hogy kukis. Mintha zacsit láttam volna, kukacot nem, az biztos. Én még reménykedem, hogy az csak megdagadt szeméremajkak voltak, nem zacsik, mert kukisom van 2 (6 és 3 Évesek).
Most lányt szeretnék, de ha kukis, az sem baj.
Első két válaszadó vagyok :)
Én is 36 +5 napos vagyok :))
Nekem eddig kétszer megmondták a 12.héten,hogy fiúk.
Végig megmutatták minden ultrahangon a férfiasságukat:)
Fiaim is születtek!
Most is fiút várok úgy néz ki,én magam is láttam.
Szerintem a mostani szuper gépekkel,ha jól fekszik a baba 99%ra eltalálják az orvosok!
Ha megmutogatták a fütyit neked, az ott is lesz születéskor!
Hát a mi babánk végig szégyenlős volt. :D
Sem a 12,sem a 18,sem 24 hetes UH-on nem tudták megmondani hogy mi is lesz,annyit mondtak hogy valószinű hogy kislány. Így hát a 25. héten elmentünk 4D-s UH-ra és ott azt mondta a doktornő hogy ez bizony kislány,és mutatta is nekünk hogy ott mi van,de mi nem láttuk a nunit. A lényeg hogy mi mindent meg is vettünk a lányunknak,persze hercegnősbe,és rózsaszínbe.A nagy öregek mind azt mondják,hogy fiús pocim van. Hát ha ezek után kisfiú lesz,akkor csupa rózsaszínt kap. :D
33+4 hkm
Igazi kis szemérmes hercegnő :)
Bezzeg a fiúk .. nekem szétvetett lábakkal van mindig :D
Nálunk sem egyszerű a helyzet. Sima UH-n 1x sem mutatta meg magát drága gyermekünk,ha pedig még is,akkor nagy valószínűséggel fiút mondtak,utána pedig már nem voltak biztosak benne,hogy fiú...
Így már 2x voltunk 4D-n,ahol eleinte nem láttak kukacot,de addig nézték,míg előkerült... :))))
Végül 98%-ra mondták,hogy fiú.
Minket sem zavarna,ha kislány lenne,csak ez a rengeteg kék meg fiú ruha... :))))
Kedves utolso nalunk is hasonlo a helyzet,legutobb allitolag le is mertek neki de mar hallottam olyat is h a koldokzsinorbol egy reszt mertek le es mikor megszuletett volt nagy csodalkozas,mi ugyan ugy orulnenk a kislanynak is de epp ezert nem szeretnek tul som mindent venni,neh a vegen meglepi legyen.:)
27 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!