Ma voltam ultrahangon. A papírra ezt írták: 9 mm petezsák, életjelenségek még nem láthatók. Vélemény: 5 hetes grav. Szerintetek már látszódnia kellett volna?
Figyelt kérdés
Október 16-án volt meg utoljára.2012. nov. 22. 20:19
1/19 anonim válasza:
5 hetesen nálam is csak petezsákot láttak.egy hét múlva kellett visszamennem akkor már volt szívhang.Ne izgulj.
2/19 anonim válasza:
5. héten még nem szokott látszani az embrió.Ne aggódj!
3/19 anonim válasza:
6-7. héten van szívhang de lehet picit később.Nyugi,ne izgulj! Minden oké lesz! :)
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, egy hét múlva kell visszamennem, de addig izgulok nagyon...
2012. nov. 22. 20:45
5/19 anonim válasza:
minden ok eddig amit írtál úgyhogy ne izgulj
6/19 cavalli válasza:
Nekem csak a 9. hétre adtak időpontot az nem késői?
7/19 anonim válasza:
Én is tegnap voltam, nekem 8 mm volt a petezsák, benne szikhólyag sejthető... életjelenségek még nem láthatók... Nekem okt. 12-én volt meg utoljára, nekem is jövő héten kell visszamennem. Izgulok én is.
Drukkolok nektek!
8/19 anonim válasza:
Sziasztok,
hasonló cipőben járok. Okt 12-16-ig tartott az utolsó menzeszem, tegnap voltam orvosnál. Szabályos petezsák, de embrió még nem látható...úgy megijedtem. Én csak két hét múlva megyek újra. Akkor szerintetek ez így rendben lesz?
9/19 anonim válasza:
Utolsó, akkor mi egyidősek lehetünk. :) Én pénteken délelőtt megyek vissza, majd megírom, mi volt. Ne aggódjatok minden rendben lesz! :)
(Utolsó előtti vagyok)
10/19 anonim válasza:
Igen, nagyjából egyidősek lehetünk :) írj mindenképp, hogy mi volt, én csak jövő hét csütörtökön megyek, lassan telik az idő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!