Ma voltam ultrahangon. A papírra ezt írták: 9 mm petezsák, életjelenségek még nem láthatók. Vélemény: 5 hetes grav. Szerintetek már látszódnia kellett volna?
Sziasztok!
7-es és 9-es vagyok. Én még mindig nem nyugodhatok meg. Annyit haladtunk előre, hogy már 5 mm a CRL, petezsákot most nem mérték, szikhólyag látható, azt mondta az uh-s hölgy, hogy mintha ketyegne a szíve, csak még nagyon pici. 1 hét múlva újra kontroll.
Nekem van amikor 33-35 napra jön meg, valószínű később fogant, és ezért ilyen picike még. Remélem.
Veletek mi újság? Kérdező?
Sziasztok! Nekem október 15-én volt az utolsó menstruációm első napja. 2 hete még csak petezsákot láttak nekem is. Holnap megyek. :)
veletek mi újság?
Szia!
7-9-11 vagyok. Én is holnap megyek, izgulok nagyon, de bízom benne, hogy minden rendben van...
Sziasztok!
most már nem tudom, hányadik vagyok, lényeg, hogy okt. 12-én jött meg utoljára, szóval elvileg valamelyikőtökkel egyidős vagyok. Két hete még csak petezsák látszott, de ma voltam dokinál és már 1 cm-s a baba, szívhang látszik :)) azt mondta, 7 hetes kismami vagyok. Szorítok Nektek is! minden rendben lesz!!:)
Sziasztok!
Én vagyok a másik okt.12-es. :)
Minden rendben nálunk is, 11 mm-s a baba, szívhang is van! :)
Úgy megkönnyebbültem! Engem is 7 hetesnek mondanak, igaz naptár szerint már 8 hetesnek kéne lennem, de annyi baj legyen.
Köszi!
Nekem még nem mondtak időpontot.
Nekünk 2. baba lesz, az elsőnél szintén 6 nappal fiatalabb volt uh alapján, aztán végül mégis 10 nappal hamarabb született, mint amikorra naptár alapján vártuk. :)
Majd írj privit, hogy hogy vagy, ha van kedved! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!