Hol jártatok uh-n akinek 12 hetesen megmondták a baba nemét?
Figyu! Szívből ajánlom őket!
én itt voltam, pont mert a genetikau UH-t nem akartam sztk-s futószalagon csináltatni, s ők a kombitesztet is megcsinálták. A doktornő kb 20 percen keresztül csinálta agenetiaki UH-t, kaptunk DVD-tD videóval, meg még egy CD-t fényképekkel, meg 2 nyomtaott fényképet, s a kombiteszttel együtt fizettem 11 990Ft-ot!!
Vérvételes Down-kór szűrés a Komplett Genetikai 4DUltrahang mellé Kombinált Teszt 11.900 Ft
Valószínű azért ennyi, mert a váróban van egy képviselője a Kiro Intézetnek (őssejtesek) s régen pont azért volt ingyen a kombiteszt, mert az őssejttel foglalkozó cégek kifizették cserébe, hogy a kombitesztet elvégzők közül igen sok "ügyfelük" lett. Azonban jött a válság, már nem lett annyi ügyfél, hogy annyi kombiteszt elvégzését kifizessék.. Na mindegy, szóval ott van egy Krio-s s tájékoztatást ad a Kiro Intézet által nyújtott szolgáltatásokról. Hozzáteszem, nekünk jó is volt, mert velük szerződünk le.
A doktornő FMF protokoll szerinti UH viszgával rendelkezik, úgyhogy maximálisan megfelel. Genetikai UH- jobbtól nem is kívánhatnák. :)
Ja és nekünk 12+1-en kisfiút mondott. :) Majd most megyünk a 18.heti kötelező genetiaki UH-ra, kiderül jól mutatta-e magát csöppség.. :)
#11 voltam
Nem csak Pesten vannak! Nézd meg ezen az oldalon bal oldalt fel van még sorolva merre van Hapinet. meg Pesten is több helyen van, válaszd a legközelebbit. :)
Ja és a kombiteszthez a vért a doktornő UH után levette, majd email-en megkaptam az eredményt :)
#11 voltam
Én is úgy hallottam, hogy az Istenhegyin megmondják. Én a Magzati Diagnosztikai Központban (Sejtbank) voltam, de ott még nem mondták meg a nemét. Pedig ott van Magyarország legmodernebb UH készüléke!
Szóval én holnapután leszek 20 hetes... szombaton megyek vissza a Sejtbankba... nagyon remélem hogy addigra már meg tudják mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!