Akinek csak nagyon későn lett pozitív a teszte, az mennyit várt?
Figyelt kérdés
A ciklus hányadik napján jelent meg először a pozitív jelzés?
Kérem csak olyanok írjanak, akiknek bőven a késés után jelezte ki csak a teszt! Köszi!
38. napon járok és semmi (se mensi se pozitív). Persze lehet hogy nincs baba, csak érdekelnek a válaszok.
2013. febr. 19. 22:24
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, mikor mutatta volna ki leghamarabb, de a nemvárt utáni 5. napon még semmi sem volt. Úgyhogy nem is foglalkoztam vele utána, csak amikor már rosszulléteim lettek egy hét múlva....
2/5 anonim válasza:
Nekem a 37.napon mutatta ki,de én is úgy voltam,mint az első válaszoló,h a nem várt 2.napján - volt és utána vártam egy hetet.
3/5 anonim válasza:
szia!Én már 6hetet is betöltöttem és még mindig negatív volt a teszt.8hetes voltam amikor pozitív lett :D
sok sikert,legyen amit szeretnél.
33hkm
4/5 v-f.m. válasza:
Szia! Nekem a 36. napom mutatott halvány pozitívat a teszt, igazán erős pozit 40. napon reggel teszteltem. 5 nappal később pedig délutáni tesztem ugyanolyan erős volt mint a kontroll csík! :) 6+5 hkm
5/5 anonim válasza:
Az első terhességemnél 9 nap késés után (37. napon) lett először pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!