Utoljára jan.10-én jött meg, ebben a hónapban ( 10-én) nem jött meg a szokásos módon, úgy, hogy csináltam egy tesztet ami halványan, de pozitív lett. A többit alul! Valami baj van?
ha pozitív a teszt, akkor valószínűleg sikerült :)
csak még korán mentél dokihoz, azért hívott vissza későbbre.
remélem a legjobbakat. :)
esetleg csinálj még egy tesztet, ha tényleg babás vagy, akkor már erősödnie kell a második csíknak is :)
Igen korai meg. A januar 10. utolso menszesz utan kb. 10-14 napra van peteeres 2-3 nap a megtermekenyules (marmint addig eselyes) itt nyilvan megtortenhetett de elettanilag ez azt jelenti, hogy meg csak kb. 2 hete osztodik a szerencses himivarsejtbol es a petesejtedbol kialakult zigóta...az hogy 4 hetesnek szamitjak orvosilag az csak egy szokas mert igy biztosabban tudjak kiszamolni a szules varhato idopontjat (terhesseg korat)hiszen a pontos megtermekenyulest ritkan tudja a no megmondani ellentetben az utolso menszruaciojaval.
Nekem amikor ket hetet kesett es elmentem akkor is még két hetet mondott, hogy addigra mar lesz is ertelme nezni barmit is :-). Hivatalosan szamitva akkor voltam 6 ill. utana 8 hetes.
Sokan par napos keses utan bővebb verzessel menstrualnak es nem is tudjak, hogy epp "egy nagyon korai terhesseg fejezodott igy be".
Szoval ne aggodj a tesztet is ha megismetled egy het mulva mar eros ket csikod lesz:-) es mar a petezsaknal tobb fog latszodni, akar mar pulzalhat is...(a leendo kis szive) :-)
nezd meg ezt az oldalt, szerintem jo:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!