Ti hány hetesen tudtátok meg a baba nemét?
Figyelt kérdés
20 hetes kismama2013. febr. 19. 13:34
11/23 anonim válasza:
A 12 heti ultrahangon tudtuk meg, hogy kisfiú, most 18 hetes, a kislányaimnál kettőnél a 18 heti ultrahangon a harmadiknál 28 hetesen.
12/23 anonim válasza:
14 éves a legnagyobb kőkori fftévé volt az uh, még a kórházban sem nagyon volt, 20 hét körül mentem egyértelműen mondta, h lány, a kicsinél (5 éves) 24 hét környékén, egyértelműen mondták, h lány. Most profi uh 12. héten azt mondta mondjuk, h fiú....aztán a 18. héten azt mondták tuti fiú, a 26. héten már fényképem is lett a herezacsiról, meg a kukiról:-) 36 hkm
13/23 anonim válasza:
Én 23 hetesen még nem tudom... :(
Pár hét múlva megyünk 4D-re remélem akkor megtudom... :)
15/23 A kérdező kommentje:
Mi tegnap voltunk genetikai ultrahangon meg a doki is megnézte 1 hete, de egyikse mondott semmit még megnézni se engedték...
2013. febr. 19. 14:50
16/23 anonim válasza:
12. héten. Fiú. Végig fiúnak látszott utána is. Mondjuk mindig úgy csücsült, hogy szépen lehetett látni, hogy mi van a lába között.
17/23 anonim válasza:
Nekünk csak a 27. héten mutatta meg magát és akkor is csak a 4D-n derült ki, hogy kislány :-)
18/23 anonim válasza:
18 hetesen mondták hogy kislány.Az is lett.
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és boldog babavárást! =)
2013. febr. 19. 17:07
20/23 anonim válasza:
Nekem a 12.uh-n mondták hogy fiúgyanus de nem 100%. Remélem az is marad legközelebb márc. 8.án megyek, addigra remélem kiderül pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!