Debreceni Oti-ban mennyi idősen tudtátok meg a baba nemét? A gépre vagyok kíváncsi, hogy mennyire jó :D?
Figyelt kérdés
Most megyek 21.-én 12. hetes ultrahangra, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy az Otiban elég jó-e a gép, ahhoz, hogy ilyen hamar lássák a nemét :D
Jah meg még annyit, hogy hasi vagy hüvelyi ultrahang lesz?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 11. 16:57
1/7 anonim válasza:
12. heti Uh-t már hasin nézik. De ne reménykedj,hogy meg fogják mondani; főleg nem biztosra.Sok esetben a dokik nem is mernek felelőtlen kijelentésekbe bocsátkozni nemet illetően,mert ilyen picikéknél még simán el lehet nézni+ugye ott van az is,hogy tök mindegy milyen hiper-szuper gép van,ha a baba úgy fekszik,hogy takarásban van.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, természetesen ez is benne van, de kíváncsi vagyok és azért én reménykedek!
De milyen a gép a debreceni Otiban?
2013. jan. 11. 17:13
3/7 anonim válasza:
Szia! Mi 17 hetesen tudtuk ott meg,tisztán látszott a fütyije :) a szonografus nagyon kedves majd meglátod. Boldog babavarast! 20+5 khm
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Nektek is jó egészséget kívánok! :)
2013. jan. 11. 19:58
5/7 A kérdező kommentje:
Na voltam ma ultrahangon és tényleg nem láttak sajnos :( De tényleg nagyon aranyos volt a szonográfus, és mondta is, hogy legközelebb megnézzük hátha akkor már látszik :D
2013. jan. 21. 12:38
6/7 anonim válasza:
Szia itt a második válaszoló az akkor 20+5 hkm :) ezek szerint minden rendben van, hidd el ez a legfontosabb, a nemét majd megtudod :D Mikor mész legközelebb és egyébként hogy érzed magad?
7/7 A kérdező kommentje:
fú, hát majd jövőhét kedden megyek legközelebb és gondolom majd a következő ultrahangra vagy az afp-re már akkor kapok időpontot. Igen én is annak örülök a legjobban, hogy egészséges! :D
2013. jan. 21. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!