Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A debreceni klinikán velem...

A debreceni klinikán velem marad a baba szülés után, vagy elviszik, és csak akkor hozzák, ha etetni kell?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Veled marad! Első éjszaka elviszik, ha szeretnéd, ill. a többi napon is kérheted, hogy vigyék el, de csak akkor, ha nagyon rosszul vagy. Az a lényege a Klinikának, hogy bababarát! Mindent a piciért! :-)))
2009. jan. 27. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Veled marad, sőt, én császárral szültem, de nekem is kihozták kis idő múlva, pedig még fertőzésgyanúnk is volt. Én nagyon meg voltam elégedve a gyermekágyasokkal és a csecsemősökkel is. Szép emlék maradt a bent töltött (császár miatt) 5 nap. Segítőkészek, figyelmesek, családias a hangulat. Boldog babázást!
2009. jan. 27. 10:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!