Ti hány hetesen tudtátok meg a baba nemét?
Figyelt kérdés
20 hetes kismama2013. febr. 19. 13:34
1/23 anonim válasza:
Első babámat 18 heti uh-n mondták 100%-ra, hogy kislánylett, az is lett. Most 17 hetes vagyok a 2.-kal, remélem jövő héten ő is megmutatja magát. A 12. hetes uh-n még nem látták.
2/23 anonim válasza:
21 hetesen, akkor mentünk el 4 D-re. Az Sztk-ban sosem kérdezték meg, hogy akarom e tudni, én meg nem mondtam.
4/23 anonim válasza:
1. baba: 36 hetesen
2. baba: 14 hetesen
5/23 anonim válasza:
12 hetesen tu7dtam meg hogy kisfiú
7/23 Gabi86 válasza:
20.héten tudtam meg,de még nem 100%.de én érzem ("tudom") hogy lányom lesz.26hkm
8/23 anonim válasza:
Mindhármat 16 hetesen de elejétől fogva éreztem melyik mi lesz.
9/23 anonim válasza:
12 hetesen már mondták hogy fiúgyanús, a 18 hetesen le sem tagadhatta volna:D 30 hetes kismama
10/23 anonim válasza:
17. héten voltam, ott fiút mondott a doki (nagy valószínűséggel) majd 3 hét múlva megerősítette és láttuk is a herezacsikat. Azóta is jól mutogatja magát a drága! :)
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!