Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti tudtátok hogy a köldökzsinó...

Ti tudtátok hogy a köldökzsinór hossza, egyezik a baba hosszával?

Figyelt kérdés

a minap hallottam a Széfben az RTL klubbon.

kb 50 cm a zsinór, akár a baba hossza..

milyen érdekes,én azt hittem hosszabb...

#ködökzsinór
2012. ápr. 28. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Hát nem tudom, szerintem ez hülyeség! A kisfiam mindössze 50 centivel született, de a köldökzsinór tutira hosszabb volt, még a dokim is el volt képedve, mert az egész testére rátekerte.. és mondta is, hogy "túl hosszú a köldökzsinór". szóval széf ide vagy oda, ez véleményem szerint téves infó.
2012. ápr. 28. 14:09
 2/8 krisztivan ***** válasza:
80%
Nem hiszem.A fiam 61cm-vel jött világra és 1X volt a nyakán a zsinór de már nem tudta a "luktól"elvenni a szülésznő annyira rövid volt.
2012. ápr. 28. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem igaz, hogy egyezik a baba hosszával, elég változatos hosszúságú lehet. Az átlaga 40-50 cm, de adott esetben lehet 25-30 cm is (ilyenkor pl. tipikusan nem tud befordulni a baba), vagy ettől hosszabb is, 60-70 cm, amikor többször is magukra tudják tekerni.
2012. ápr. 28. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sem igaz, mert az én fiamnak rövid volt a zsinórja, max. 30 cm, még mutatta is nekem a szülésznő. A baba hossza 53 cm volt.
2012. ápr. 28. 14:45
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

szóval humbuk :)

2012. ápr. 28. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Az első lányom 61cm-vel született,és éppen kifért de rámtenni már nemtudták:(Olyan rövid volt a zsinór
2012. ápr. 28. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Ez csak átlag. Átlagban pedig annyi: 50 cm. Eltérések pedig vannak, azért számolnak átlagot.

[link]

2012. ápr. 28. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Így van- ÁTLAG 50cm.

ÉN fiamnak is 3x volt a nyakán- nyilván meg sem tudott volna születni ha csak 50cm-s a zsinórja.

2012. ápr. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!