Miért nem tudok aludni?
Amióta babát várok, alig alszom valamit. Gyakran felébredek éjszaka, és utána órákig nem tudok visszaaludni. Most pl. már hajnal 4-től felvagyok. Napközben meg persze fáradt vagyok, napi 4-5 óra alvás után.
Miért van ez így? Más is van így? Ha igen, mit tehetünk?
Gyaklorlatilag 2óránként felkelek éjjel!
Vagy pisilnem kell, szomjas vagyok, vagy a baba mocorog folyton, sehogy sem jó!
Jan.közepe óta nem dolgozom, ls azóta gyakorlatilag ez megy, előtte is fel-fel keltem, de most, és amióta "ráérek", és nem kell reggel dolgozni mennem, azóta nehezebb is!
Napközben próbálok többet feküdni, pihenni, hogy az éjszakákat visszapótoljam...
Van hogy éjszaka megeszek egy narancsot, és akkor jobb valamivel!Mindenki azt mondja, és azt írják, hogy a terhesség végén már nem mocorog annnyit, kevesebbet fogom érezni...de valójában, ha nem érzem, hogy odabent rugdos már attól is megijedem, hogy most akkor mi van..Szeretem, ha jelez, leírhatatlan szerintem Mindenkinek/Nőnek ez az érzés.
Sehogy sem jó...már várom nagyon, hogy a karomban tarthassam...
39hkm
Ez az alvatlanság készít fel szerintem majd ámen alvásra gyerek mellett, hisz miután megszületik is kelni kell 3 óránként 1-1 órára szoptatni, vissza altatni...
Szóval nyugodjatok meg csajok, ez még 2 évíg így fog menni:)))
Én a második babát várom 23 hetes vagyok, dolgozom+ a gyerek.
Este 9-10 között bealszom
Azt én se tudom miért nem tudunk mélyen és hosszan aludni,de ahogy látod nagyon sok kismama van ezzel így!
Már az eleje óta meg van ez az automatikus ébredés,hol inni hol pisilni kelek fel.Ha a párom délelőttös már 3-kor az órát nézem mikor ébred fel.Mikor elmegy és egyedül maradok,már kapcsolom is a tv-t mert kizárt hogy vissza aludjak.Azt azért minden nap hallgatom,hogy miért nem alszol,aludjál!!Mindig mondom ez nem így megy hogy na akkor alszunk,mert nem megy,mint ha nem is lennénk fáradtak,de a délutáni elfáradok,majd leragadnak a szemeim érzés nálam is meg van! :)
Most még kitudja miért kelünk,óránként vagy 2 óránként,de nemsokára már lesz oka is és értelem!:)
Boldog babavárást,és kitartást!
40hkm
Folyt, este 9-10 között bealszom a gyerekkel, de 11-02-04-06-kor felkelek, fel vagyok, pisilni kell, egyik vagy másik oldalam nyom ha azon fekszem...
Júni elejére vagyok kiírva, de május elejéig még dolgoznom kell!
Ha nem vacsorázok, akkor jobban alszom, nekem ez a tapasztalatom, akkor 22-04 tudok egy huzamban aludni!
Köszi, sorstársaim! Csak azt hittem, van valami megoldás, napközben nem tudok lepihenni, mert még dolgozom, de már fontolgatom, hogy minél hamarabb táppénzre megyek.
Mindenkinek jó babavárást!
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!