Többedik babánál meddig tudtatok hason aludni?
Figyelt kérdés
15-16 hetesen még kényelmes volt ?
köszi!!!
2013. febr. 18. 11:40
1/7 anonim válasza:
Én kb 12 hétig. Utána már nagyon kellemetlen volt.
2/7 anonim válasza:
Második babával úgy a 16. hétig. Érdekes, mert 16 hetesen még simán tudtam hasalni, mondjuk olvasás közben, de éjjel soha nem feküdtem már hasra.
3/7 anonim válasza:
Vagyis aludtam hason, de a lábam a 16. héttől mindig fel volt egy picit húzva, így nem telibe hason aludtam. 2-es.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi!
16 hetes vagyok és még iszonyat kényelmesen alszom hason...
2013. febr. 18. 15:08
5/7 anonim válasza:
Én 23 hetes vagyok, és még kényelmes hason aludni
6/7 anonim válasza:
Kb. a 10. hétig. Most 16. hétben vagyok (6. baba), már képtelen lennék hason aludni...
7/7 A kérdező kommentje:
:) már láttam a pocakfotódat valahol, azt hiszem a 13 heteset, hát nem csodálom hogy nem tudsz hason aludni, szépen ki vagy kerekedve már!!!!
nekem még nincs nagy pocakom, lehet ez zs közre játszik...de olyan jó hasra feküdni este és úgy kidőlni :DDDD talán második babámnál én sem aludtam már ilyenkor hason...ezért sem értem most miért esik ennyire jól :DD
ha van kedved küldhetsz pocakfotót :)
amúgy hanyadikára vagy kiírva ?
2013. febr. 18. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!