Nőknél, h terhességnél mindent a hormonokra fognak az mennyire valódi?
:DD persze van valamennyi valóság alapja a hormonok "játékánk" én annyit bőgtem ,amennyit egész életemben soha:DDD
Kivánós is voltam egy-egy ízt kívántam meg...és igyekeztem mielőbb hozzájutni :)) de nem volt annyira extrém a helyzet.
Talán csak,amikor majd meghaltam egy kis házipálinkáért:))..csak egy kortyot akartam a számban tartani,annyira vágytam a csípős izére vagy magam sem tudom miért a pálinkára.)))
De a nagymamám mesélte,hogy ilyen pálinkás esete neki is volt egyszer..pedig ő sem ivott alkoholt szinte soha:))
Volt mákos sütis időszakom,és savanyús-csípős időszakom:)
A savanyú iztől elmúlt kicsit az émelygés,ami szinte végig kísérte a terhességemet...
Szóval...túl is lehet lihegni a dolgot ,de azért normális mértékben jelen van a kívánósság szerintem:)
Ugyan már, az az oka, hogy régen a házasság után természetes volt a gyerekszülés, ma meg ha szül egy nő, úgy csinál, mintha micsoda nagy tettet vitt volna végig.
A családnak már lapos kúszásban kell közlekedni, mert "őfelsége" terhes, kívánós, stb. Borzasztó!
Pedig épp a szülés az, amihez semmi végzettség nem szükséges, lsd. nem idén barnult, 2 elemit végzett családokban 8-10 gyerek.
Én azért nem is tisztelek valakit, mert szült egy gyereket, az néhány óra az ember életéből. HA becsületesen, szeretetben FELNEVELI! Majd akkor tisztelni fogom.
De azért, mert terhes? Na ne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!