Nőknél, h terhességnél mindent a hormonokra fognak az mennyire valódi?
Mint volt terhesnő nekem úgy működött, hogy folyton kívántam valamit. Szóval volt két lábam, kezem amivel becserkésztem azt a tál epret, eperlét vagy épp a fürdő páromat... :)
Lehet kívánni bármit ami nem ártalmas meg KÉRNI de nem kell másokat ugráltatni, főleg nem KÖVETELNI.
Az a vicc, hogy világéletemben úgy működtem, hogy rákattantam egy kajára és hetekig nagy menyiségben ettem.
A szüleim is mesélték, hogy "emlékszel, amikor állandóan lazacot kellett vanni?", illetve apám azért ültetett almafákat, mert napi 1-2 kg almát megettem egy időben és így volt olcsóbb.
Szóval a terhesség nálam nem okozott látványos változást ilyen szempontból.
Az már inkább, hogy emiatt tettem le a cigit és néhány hónapig olyan bitang ideges voltam az elvonás miatt, hogy ihaj. Az se segített, hogy szolidaritásból a férjem is letette, így ő is ideges volt :)
ha a mensit veszem alapul, akkor igen, simán betolok egy hűtőnyit kaját előtte való nap. de nem ölöm meg a páromat fekete özvegyként mert nem rohan a mcdriveba csirkés burgerért hajnali kettőkor. :)
amúgysem vagyok egy drama queen, remélem a terhesség alatt is normális maradok. előtte majd felkészítem a páromat mindenre, és az első hisztinél le fog csapni mint a taxiórát. nem szeretném később megbánni a viselkedésemet, és mivel én hormonbolond leszek, így kell egy külső kontroll, aki segít épeszű lénynek maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!