Melyik hónapban a legjobb szülni?
Úgy értem praktikussági szempontból, pl időjárás, fűtési szezon, hőség, szükséges ruhák stb...
Persze ezt most csak elméleti szinten kérdezem, nyilván nem mindig lehet ezt előre eltervezni. Érdekelnek a tapasztalatok. Köszönöm!
Szia.
Én úgy gondolom,hogy a téli időszakban a legjobb terhesnek lenni és áprilisban,májusban a legjobb szülni.Mivel akkor még nincs borzasztóan meleg,és a baba is pont nyárra születik meg,van ideje megerősödni a télre,amikor jön az influenza időszak.Meg nyáron sokat lehet kivinni sétálni,minden nap kap friss levegőt,kap napfényt ami nagyon kell neki :) Szóval szerintem ez az ideális idő szülésre :) Meg télen te is jobban viseled a terhességet,mivel a terheseknél előfordul az állandó izzadás,nekem pl nagyon sokat van melegem..nem is tudom mit csinálnék,ha 40 fok lenne odakint,amikor így van mikor szakad rólam a víz és úgy,hogy nem csinálok semmit.Így ki tudom nyitni az ablakot és jön be a jó hideg-friss levegő :)
Én május 2-re vagyok kiírva,szerintem teljesen ideális időpont :)
Első babás 28+6 hkm
Köszönöm a válaszokat! Mindegyik nagyon hasznos.
Nekem még nincsen gyermekem, de tervezzük az elsőt, azért gondolkozom rajta. Persze ha nem sikerül az időzítés, akkor az sem baj. :-)
Én szeptemberre lettem kiírva, szerintem az egyik legrosszabb hónap, nah de nincs gond :)
Most a terhesség első hónapjaiban egyből hideg, influenza szezon.. nagyon vigyázni kell, hogy el ne kapjam, meg ne fázzak.. Tavasszal biztos nagyon jó lesz, hogy élvezni tudom majd még a jóidőt, de pont nyáron járok majd a 7.-8. hónapban, ami nálam (mindig nagyon melegem van) amugy se túl jó, aggódok is, mi lesz nagy pocakosan, főleg hogy hetente kell orvoshoz menni akkor már.. Utána szeptemberben megszületik, ami még jó is, de utána szintén nagyon vigyázni kell a vírusokra, meg nagyon öltöztetni a babát az őszi/téli hideg miatt. A mi még pozitiv esetleg az, hogy mire elkezd totyogni, ismét nyár lesz és próbálgathatja majd magát a jóidőben :))
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!