Mi a "kisebbik rossz" egy kismamának?
Nekem a védőnő azt mondta hogy a kettő közül inkább a kevés cigi mint a folytonos idegeskedés.
Én mondjuk inkább a füstnélküliségre szavazok ( ha más nem is, az első UH teljesen el tudja tántorítani a cigitől a legtöbb kismamát). Nem szokott eszedbe jutni amikor először láttad dobogni a kis szívét?
Jó lenne ha valaki be tudna neked segíteni a nagyobb gyerkőcökben, hátha úgy többet tudnál pihenni és kevesebb nyomás lenne rajtad.
Beszélj erről a dokiddal vagy a védőnőddel, ők mégiscsak szakemberek, hasznosabb tanácsot tudnak adni.
Érdekes, hogy lepontozták azokat, akik nem javasolják a cigit. A többiektől kérdezem: hogy tudjátok jó szívvel ajánlani egy állapotos nőnek, hogy INKÁBB CIGIZZEN????? Ne haragudjatok már, de ez ultragáz.
Kérdező, a másik két gyerekednél meg tudtad állni, hogy ne cigizz, ennek a babának is jár UGYANANNYI esély! Ő is megérdemli, hogy ne fuldokoljon miattad. Keress más megoldást, ne a cigihez nyúlj. VAgy ezt a babát kevesebbre értékeled, mint a másik kettőt? Ugye nem?
8-as, ne hisztizz már, senki nem javasolta neki hogy cigizzen, mellesleg én - amint írtam is - ezt épp védőnőtől hallottam, amivel pl. ÉN SEM ÉRTEK EGYET.
A kioktatás azonban nem hiszem hogy segítene rajta, úgyhogy kedves kérdező, ha meg akarod őrizni a nyugalmadat, tényleg inkább szakemberhez fordulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!