Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kisebbik rossz?
Szerelmes vagyok egy olyan srácba akibe nem kéne. Egyszer már megmondtam neki h szeretem(már majdnem egy éve h rendszeresen összejártunk szexkapcsolatnak indult,de beleszerettem) és ezt meg is mondtam neki és lett ami lett belőle. :S de annak az lett a következménye h nagyon megbántott és több mint egy évig nem is beszéltünk. Most megint találkozgatunk(majdnem egy év telt el azóta h megbánott. Próbáltam elfelejteni de nem tudtam),de ugyanott tartunk mint mielött megbántott volna. csak összejárunk. Ám én még mindig szeretem :S
nem tudom mit kéne csinálnom. Ismét valljam be neki? Akkor lehet h megint elveszítem őt :( Vagy ne is találkozzak vele többet? De nekem sokat jelent minden perc amit együtt tölthetek vele...
nem akaork szenvedni. Melyik a kisebbik rossz,amitől kevésbé lenne rossz nekem? Neki megint csak arra kellek,ugyh akármit teszek csak rossz lesz :( ha továbbra is talizok vele,akkor is,ha nem akkor is,ha bevallom neki h még mindig szeretem,akkor is...
igen tudom :( de az a baj h néha olyan jeleket küld amik töük félre érthetőek :( Pl mikor mesizek akkor is akar velem talizni,és olyankor csak együtt alszunk. Mikor eldöntöm h nem találkozok vele,akkor küld egy olyan jelet amit nem tudok hova tenni,més elkezdek reménykedni :(
Sehogysem jó :(
Ezt meg kell vele beszélned!
Gondolj bele;
Ha nem mondod el neki akkor csak ugyanúgy használni fog.
Ha elmondod neki, és nem érdekled komolyan akkor, megadod magadnak az esélyt arra, hogy találj valakit akivel boldog lehetsz. Járj a barátaiddal szórakozni, ismerkedj!
Így kezdted a szöveget: "Szerelmes vagyok egy olyan srácba akibe nem kéne" ; tudod a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!