Szerinted a Fidesz vagy az MSZP a kisebbik rossz, melyikben van kevesebb embertelen politikus?
Na most azért nem mindegy hogy kivel!
Mert egyik se jó!
Az mszp Meggyesivel a legrosszabb! Utána a fidesz Orbánnal a 2. legrosszabb! 3. legrosszabb a Gyurcsányos mszp!
És az egyetlen amire lehet használni hogy haloványan de jó az az mszp Bajnaival-Oszkóval!
Zoli!
Ne haragudj meg rám de Bajnai miatt ment csődbe a Malév hiszen ő vette vissza a szarból a még nagyobb szarba, a Malév magával húzta a Ferihegy1-et így munkahelyek vesztek el Bajnai miatt, sem a Fidesz sem az MSZP nem volt jó talán az első Orbán kormány + Bokros bár én akkoriban még csak pici baba voltam.
Szerintem az MSZP a kisebb rossz, mert ők lopós balfácánok, a Fidesz pedig kemény karakán, jó szónokokkal ellátott, lopóbanda, akik amikor a politikával akarnak foglalkozni, valahogy mindig lejjebb viszik az országot.
Az MSZP nagy ritkán csinált jót. A Fidesz még ritkábban. Ráadásul a Fidesz több csalással bukott le, csak az embereknek nem elég bizonyíték pl. a Kaja Ibrahim esetnél, hogy Kaja Ibrahim sosem járt Magyarországon, és egyetlen cége sem volt...
Szóval a 100-as skálán, hogy melyik a rosszabb
MSZP:90
Fidesz:110
MSZP rosszabb, ráadásul 12 évig garázdálkodtak.
Fidesznél a mostani rossz, de több jó volt benne, az 1. kormányuk egész jó volt.
Legrosszabb : szemkilövető-Sukorós-sok milliárdos-Heller Ágnest támogatós-áldemokrata, álliberális Gyurcsány.
Bajnai csak 1 évig volt. Sokan őt tartják a legjobb MSZP-s miniszterünknek .
Azért az öngyilkos libatenyésztők esetéről és a Malévról ne feledkezzünk meg.
MSZP-t még egyszer ne !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!