Gyors segítséget szeretnék, ez nyákdugó?
Figyelt kérdés
Voltunk együtt ma a férjemmel, de ez nem olyan mint a sperma. Még egy hétig bent kell maradnia, ha ez nyákdugó, mennyi esélyem van, hogy marad még?
2013. febr. 16. 19:21
11/21 Timcsikusz válasza:
én azért írtam hogy szülni fog mert nekem közvetlen szülés előtt ment el de akkor elnézést a rossz infóért :)
12/21 A kérdező kommentje:
Császáros leszek, 8.-án lenne. Szerdán vizsgált a doki zárt voltam teljesen.
2013. febr. 16. 19:47
13/21 A kérdező kommentje:
3. gyerek lesz különben de az elsőnél 36+0 a víz elfolyt. A második meg 38 héten császár volt. Egyiknél sem láttam nyákdugót...
2013. febr. 16. 19:49
14/21 anonim válasza:
nyákdugó előtti rész lassan kilökődik majd az is de ne izgulj nem biztos hogy rögtön szülni is fogsz
15/21 anonim válasza:
Igazából nyákdugó is lehetett, de etől függetlenül még hetekig húzhatod! Nekem 3 héttel szülés előtt ment el.
16/21 anonim válasza:
Én komolyan úgy éreztem,amikor az első részlet nyákdugó kijött,mintha a magzatvizem folyna.. És nekem nem volt véres,meg semmi,ilyesmi volt,mint a képen. Aztán a 3.,4.felvonás már rózsaszínes volt,de így is 9 nappal túl hordtam a fiam. Első amnio után kezdett távozni amúgy.
17/21 A kérdező kommentje:
Hány hetes voltál mikor kijött az eleje?
2013. febr. 16. 20:49
18/21 anonim válasza:
Nekem is elment a nyákdugóm 38 hetesen. Aztán 40+1-re császároztak.
Szerintem sem nyáktudó, mert az sokkal sűrűbb volt. Vagy hogy is mondjam, olyan ragadósabb.
19/21 anonim válasza:
nekem 39 hétre jött ilyen rá 2 napra megszültem
20/21 anonim válasza:
Ezt találtam egy kis segítségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!