Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyákdugó vagy sem?

Nyákdugó vagy sem?

Figyelt kérdés
Egész nap sűrű zöldes szagtalan folyásom van és kétszer mikor megtöröltem a papíron kupaknyi zöldes valami maradt(kb olyan mint a takony bocsi máshoz nem tudom hasonlítani) mi lehetett ez?

2013. febr. 13. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:

A nyákdugó nem zöldes,inkább rózsaszines vagy áttetsző.

Ez inkább valami gombás fertőzésre utal!

2013. febr. 13. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Zöldes?Hány hetes vagy?Magzatvíz nem szivároghat?Nem akarlak megilyeszteni,csak ha már a végén jársz és a baba belekakil a vízbe sztem az lehet zöldes ha szivárog.Remélem ír valaki aki tud valami okosat.
2013. febr. 13. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
hát ha zöld az nem jó jel. nem szabadna zöldnek lennie
2013. febr. 13. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok ismét.Igen a nyákdugó vagy kicsit véres vagy áttetsző kocsonyás.De ha egész nap ilyen akkor miért nem mentél ma orvoshoz.Ez nem kéne h ilyen legyen!
2013. febr. 13. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben dokihoz mennék. A nyákdugó nem zöldes.
2013. febr. 13. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
.
2013. febr. 13. 19:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Reggel voltam dokinál semmi gombas fertőzésem nincs minden oké volt! Nem magzatvíz az nem lenne kocsonyás nyálkás szerintem legalábbis! Amúgy 38hetes vagyok! Ha nem múlik holnap elmegyek dokihoz! Nem zöld konkrétan de nem fehér és nem sárga ilyen zöldes színű sűrű valami!
2013. febr. 13. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
2vagyok.És a doki nem látta reggel?Mit mondott?Arra gondoltam h magzatvíz+nyákdugó egyszerre,azért zöld.Méhszáj zárt?
2013. febr. 13. 20:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Minden rendben talált! C1100as az értékem de már kb 5hete! Ha magzatvíz szívárogna akkor a tisztasági betét átázna! És nem volt hu de sok csak a papíron volt kétszer is nyálkás akármi! Amúgy a baba is nagyon aktív meg minden!
2013. febr. 13. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha sűrű nyákos akkor lehet nyákdugó.El mehet szülés előtt akár 2héttel is.
2013. febr. 13. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!