Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes km vagyok es ket...

17 hetes km vagyok es ket kerdesem is lenne? Koszi a segitseget elorr is!

Figyelt kérdés

Az elso kerdesem. most vagyok 17 hetes, es mar minden fogmosasnal verzik az inyem. a fogaim jok. Szedhetek a terhesvitaminon kivul tobb vitamint is, pl kalciumot meg ilyesmit? Vagy mit ajanlatok az inyemre?

A masik kerdes pedig. A parom meglepett tegnap egy szivhang hallgato keszulekkel. akinek volt ilyen, az meg tudja mondani nekem hogy hogyan lehet hasznalni hogy a babanak ne artson? Csak par percet vagy hosszabb ideig is lehet? Minden nap vagy ritkabban? Szerintem ez nem ultrahangos csak wgy nagy mikrofon, de javitsatok ki ha tevedek!

2013. jan. 31. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsőre tudok csak válaszolni: nekem is vérzett az ínyem végig, akármit csináltam. Jártam le a vége felé fogászatra, h kicsit ecseteljék le, az 1-2 napig segített, de nem vált be. Kálciummal vigyázz, túlzásba sem szabad esni vele. A védőnőm azt mondta,h káros lehet a vesére.

2013. jan. 31. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
ínyvérzésre én a c vitamint ajánlom mert ér össze húzó hatása van ,a szívhang hallgató pedig nem árt használhatod minden nap én mindig olyan 2-3 percet hallgattam olyan időszakba amikor nem nagyon mocorgott amikor gyakran éreztem a mozgásokat nem bántottam :-))).
2013. jan. 31. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Fogínyvérzéssel sajnos nem tudom, hogy mit kellene tenni. Fogorvos és valami jó fogkrém, ecsetelő segíthet. Szívhang figyelőm van nekem is, lehet használni minden nap. Én nagyon féltem, hogy elveszem a babát (egyet sajnos elvesztettem), ezért minden nap hallgattam 1-2percig a szíve dobogását. Aztán ritkábban, amikor már mozogni is éreztem. A babának nem lesz ennyitől semmi baja.
2013. jan. 31. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:

A fogorvos ajánlotta nekem a paradontax fogkrémet és a corsodil öblögetőt/ezt csak 5 napig/ nekem csak ezek használtak, előtte már minden mást kipróbáltam. Ezen kívül a doki sem tehet túl sokat, max leszedi a fogkövet.

Nekem is a 16.-17 hét körül kezdett előjönni ez az ínyprobléma. Ez a fogkrém jó, de leváltani nem lehet, mert ha 2 napig mást használok, akkor visszajön újra.

2013. jan. 31. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Van akinek nem szereti a babája a szívhang figyelőt, hogy miért azt nem tudom. 5-10percet nyugodtan hallgathatod minden nap, de inkább csak akkor ha nem érzel magzatmozgást. Ez egy kis gépből áll amit ráteszel a hasadra, és fülhallgatón hallod a szívverést. Ne ijedj meg ha nem találod először, sokáig kell keresgélni. Rá lehet kötni a számítógépre is, így felveheted a szívverését. :)
2013. jan. 31. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Igazából egyik kérdésedre sem tudok válaszolni, csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy a kalciumot ne szedd, mert a fölösleg a méhlepényben rakódik le, és rontja annak funkcióját.

25 hkm

2013. jan. 31. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!