17 hetes km vagyok es ket kerdesem is lenne? Koszi a segitseget elorr is!
Az elso kerdesem. most vagyok 17 hetes, es mar minden fogmosasnal verzik az inyem. a fogaim jok. Szedhetek a terhesvitaminon kivul tobb vitamint is, pl kalciumot meg ilyesmit? Vagy mit ajanlatok az inyemre?
A masik kerdes pedig. A parom meglepett tegnap egy szivhang hallgato keszulekkel. akinek volt ilyen, az meg tudja mondani nekem hogy hogyan lehet hasznalni hogy a babanak ne artson? Csak par percet vagy hosszabb ideig is lehet? Minden nap vagy ritkabban? Szerintem ez nem ultrahangos csak wgy nagy mikrofon, de javitsatok ki ha tevedek!

Szia!
Elsőre tudok csak válaszolni: nekem is vérzett az ínyem végig, akármit csináltam. Jártam le a vége felé fogászatra, h kicsit ecseteljék le, az 1-2 napig segített, de nem vált be. Kálciummal vigyázz, túlzásba sem szabad esni vele. A védőnőm azt mondta,h káros lehet a vesére.

A fogorvos ajánlotta nekem a paradontax fogkrémet és a corsodil öblögetőt/ezt csak 5 napig/ nekem csak ezek használtak, előtte már minden mást kipróbáltam. Ezen kívül a doki sem tehet túl sokat, max leszedi a fogkövet.
Nekem is a 16.-17 hét körül kezdett előjönni ez az ínyprobléma. Ez a fogkrém jó, de leváltani nem lehet, mert ha 2 napig mást használok, akkor visszajön újra.

Igazából egyik kérdésedre sem tudok válaszolni, csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy a kalciumot ne szedd, mert a fölösleg a méhlepényben rakódik le, és rontja annak funkcióját.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!