Ti mit tennétek? Ha kiderülne, hogy négyes ikreket vártok, de az apjuk kijelentené, hogy nem "kell" annyi? (Vetessek el belőlük, különben le is út, fel is út, elhagy)
kijelentette,hogy neki még egy gyerek se kellene,hát mégnem négy...
mint ahogy már írtam,azt akarjam hogy csak ketten maradjanak max,hiába nem lehet olyat...úgy van,hogy szétmennek valószínűleg.
csakhogy hogyan fog ellenni a lányom egyedül,mert nem élünk sajna egy városban.pénzügyileg még ellénnének egy darabig,nade egészségileg?
spontán négyesfogatról van szó,mert valaki kérdezte ezt is
ja és köszi a válaszokat
Legelső kommented ez volt: "Én viszont nem vagyok hajlandó elvetetni egyet sem..."
Az utolsó pedig, hogy a lányod nem akar elvetetni egyet sem. Akkor most kiről is beszélünk?
Na mindegy. A lényegen nem változtat. Ilyen hozzáállással ennek a férfinek egyet sem szülnék. Elhagynám.
Lányod költözön vissza hozzátok. A gyesnek a négyszerese jár, vagyis 4 szer 28.500Ft, meg a családi pótlék.
Önkormányzat ad segítőt nappalra.Lehet még önk.lakást is biztosítana.
Vissza mehetne hozzátok?
Spontán négyes terhesség kialakulásásra majdnem nulla esély van, ettől függetlenül én megelőlegezem neked a bizalmat és úgy veszem, hogy nem kamu a kérdés.
Ha igaz, amit leírtál és ez így hangzott el a férj részéről, akkor az elfogadhatatlan viselkedés. Lehet, hogy jobb egy ilyen férfi nélkül.
A lányodnak viszont érdemes lenne orvossal, orvosokkal konzultálni. Egy 4-es terhesség nagyon veszélyes az anyára és a magzatokra nézve is. Létezik olyan lehetőség és élni is szoktak vele, hogy az első trimeszterben elvesznek magzatot, de nem mindet. Általában kettőt hagynak. Így jóval nagyobb az esély a terhesség kihordására és egészséges babák születésére. Ennek is van kockázata, mert előfordulhat vetélés a beavatkozás miatt, de lényegesen kisebb a kockázat, mint a 4-es terhesség vállalása esetén. Az más kérdés, hogy erkölcsileg ez mennyire elfogadható az anya számára.
Nagyon nehéz kérdés, nagyon nehéz helyzet. Amikor nekem elvégezték a meddőségi kezelést (inszeminációt) 3 érett petesejtem volt. Az orvosom fel is hívta a figyelmemet, hogy ebből akár hármasikrek is lehetnek, megkérdezte vállalom-e. Vállaltam és szerencsére csak 1 babánk lett ebből a kezelésből. Nagyon örülök, hogy nem kerültem ilyen döntési helyzetbe.
Minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!