Raktári dolgozóként (sokat hajolsz, emelsz), az 5. héten kiderülne, hogy baba lesz, azonnal felmondanál?
Felmondani semmiképp. A kitalált okkal történő tartós táppénzt sem javasolnám, mert most nagyon figyelik. Például én vetélés gyanúval kerültem rögtön az 5. héten táppénzre, de 2 hét múlva már táppénz felülvizsgálatra kellett menni. Hallottam olyanról, aki ezen terhesen a kitalált okkal megbukott... Elvileg elég nagy anyagi vonzata lett. A legjobb barátnőmmel egyszerre lettünk terhesek. A munkahelyünkön konkrétan beledöglünk a pakolásba.(900 kilós raklapok kipakolása, több mint 10 kg-os dolgok tempós pakolása) Ha Te is hasonló szituációban vagy, akkor nőgyógyász. Megnézik minden rendben van e és elmondod a munkahelyi körülményeket. A nőgyógyász felméri, hogy esetben szabad e a munka.
Remélem segítettem!
Felmondani semmiképp. A táppénzt az orvosra bíznám, ha minden rendben van nem mennék táppénzre.
Ha majd jön a kistestvér, akkor a nagyot leadod 9 hónapra mert nem hajolhatsz meg emelhetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!