Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek? Ha kiderülne,...

Ti mit tennétek? Ha kiderülne, hogy négyes ikreket vártok, de az apjuk kijelentené, hogy nem "kell" annyi? (Vetessek el belőlük, különben le is út, fel is út, elhagy)

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 16:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen idióta menyjen a francba ,ha nekem ilyet mondana a férjem én ezt nem tudnám megbocsájtani én nem maradnék vele tovább egy percet sem ,mit képzel magáról megcsinálni megtudta még akkor is ha esetleg beültetett babák amikor bevállalta akkor mégis mit vállalt?Azért is megmutatnám hogy megcsinálom nélküle de biztos hogy nem látná őket !!!!!!
2013. febr. 16. 17:15
 12/28 anonim ***** válasza:
62%
Nyugi ez szerintem csak egy elméleti kérdés nem kell ennyire felhúzni magatokat ezen. Az meg, hogy nem láthatná hülyeség ha a nevére kerül a gyerek a láthatás jár neki amiben az anya nem korlátozhatja, mert feljelentheti érte.
2013. febr. 16. 17:19
 13/28 anonim ***** válasza:
Hát ez nem normális dolog de tényleg, eddig szeretett téged és akart, meg terhességet is és most hogy kiderült hogy 4en vannak már nem? Egyébként az orvosok is van hogy javasolják egyik elvételét vagy 2-t is akár bizonyos indokokkal, meg nem tudom hány hetes vagy de sokszor van hogy elején még többen vannak de aztán elhal egy kettő:( Ezt onnan gondolom hogy sógornőmnek is így volt ki kellett volna válasszon 1-et akit terminálnak nem tudom pontosan hogyan nagyon ki volt készülve. Nem vállalta a dolgot végül így megszült 29. hétre és 4ből 1 baba meghalt születés után, egy pedig maradandó sérült lett.
2013. febr. 16. 17:21
 14/28 anonim ***** válasza:
22%
4-es ikrekre az esély egyenlő a nullával. Ne aggódj ezen kérdező, soha nem lesz négyesikreid.
2013. febr. 16. 17:55
 15/28 anonim ***** válasza:

Lombikos beültetés volt? Ha igen, akkor tisztában lehetett vele, hogy előfordulhat, hogy esetleg mindegyik megtapad. Ha nem, ez akkor sem így működik, hogy vetess el belőlük. Biztos, hogy van olyan orvos, amelyik megteszi, de nagy lehet a kockázat, hogy esetleg mindegyik elmegy. Elég lelketlen ember lehet a "párod", ha ezt így kijelenti.

Megmondanám neki, hogy hagyjon el, viszont nem vetetek el egy babát sem, Egyébként hiába csinálod meg, szerintem az is a kapcsolatotok végét jelentené, mert én nem tudnék egy ilyen emberrel tovább élni.

2013. febr. 16. 17:58
 16/28 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó lombikba soha nem ültetnek be 4-et maximum 3-at ha a legutolsó alkalom akkor.
2013. febr. 16. 17:59
 17/28 anonim ***** válasza:
63%
Bocsánat, ezt nem tudtam :-(
2013. febr. 16. 18:01
 18/28 anonim ***** válasza:

Te most tényleg négyes ikreket vársz vagy csak elméleti a kérdés?

Amúgy én nem vetetnék el belőle,az apát meg elküldeném melegebb éghajlatra,ha ilyet mondana!

2013. febr. 16. 18:11
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy elméleti kérdés-e, remélem igen...

Megemlítettem férjemnek a kérdést, hát úgy kiborult, hogy léteznek ilyen normálatlan férfiak...

Jaj én nem tudom mit tennék. Ha van hova menni, pl anyukádhoz, akkor vállalnám a 4-et. Egyébként, ha megmaradnak, ha nem én elhagynám a férjemet. Ezek után semmit nem szeretnék tőle ebben az életben...

2013. febr. 16. 18:20
 20/28 A kérdező kommentje:

Sajnos nem az :(

Csak nem rólam van szó,hanem a lányomról,aki még csak 27 éves...egész eddig jól megvoltak a barátjával,erre...

2013. febr. 16. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!