Ti mit tennétek? Ha kiderülne, hogy négyes ikreket vártok, de az apjuk kijelentené, hogy nem "kell" annyi? (Vetessek el belőlük, különben le is út, fel is út, elhagy)
Lombikos beültetés volt? Ha igen, akkor tisztában lehetett vele, hogy előfordulhat, hogy esetleg mindegyik megtapad. Ha nem, ez akkor sem így működik, hogy vetess el belőlük. Biztos, hogy van olyan orvos, amelyik megteszi, de nagy lehet a kockázat, hogy esetleg mindegyik elmegy. Elég lelketlen ember lehet a "párod", ha ezt így kijelenti.
Megmondanám neki, hogy hagyjon el, viszont nem vetetek el egy babát sem, Egyébként hiába csinálod meg, szerintem az is a kapcsolatotok végét jelentené, mert én nem tudnék egy ilyen emberrel tovább élni.
Te most tényleg négyes ikreket vársz vagy csak elméleti a kérdés?
Amúgy én nem vetetnék el belőle,az apát meg elküldeném melegebb éghajlatra,ha ilyet mondana!
Nem tudom, hogy elméleti kérdés-e, remélem igen...
Megemlítettem férjemnek a kérdést, hát úgy kiborult, hogy léteznek ilyen normálatlan férfiak...
Jaj én nem tudom mit tennék. Ha van hova menni, pl anyukádhoz, akkor vállalnám a 4-et. Egyébként, ha megmaradnak, ha nem én elhagynám a férjemet. Ezek után semmit nem szeretnék tőle ebben az életben...
Sajnos nem az :(
Csak nem rólam van szó,hanem a lányomról,aki még csak 27 éves...egész eddig jól megvoltak a barátjával,erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!