Mit éreznétek, ha kiderülne hogy ikreket vártok?
Erősen bepánikoltam volna, így harmadik gyerekkel.
Bár a férjem 4-et szeretne, és akkor tutira meglett volna, így meg esélyes, hogy háromnál megállunk, de akkor is...
Az első UH-ig ezen izgultam.
Kisfiam mondta reggel, hogy anya, azt álmodta újra tesóm lesz, és egyszerre kettő. Van már 2 gyermekem, a kicsi még csak 9 hónapos.
Nagyon remélem hogy csak rémálmai voltak a fiamnak.
Reggel óta ezen kattog az agyam, és már pánikolok. Védekezünk, de ugye 100%-os semmi nincs.
Én majd kiugranék a bőrömből, mindig is ikreket akartam!!:)
Egy kisfiam van, így aztán nem tudom, mi lenne, ha megvalósulna, de én örülnék neki :))
A párom azt mondta,hogy tökön szúrná magát! :)
Persze mi is bepánikolnánk,de ott van a 9 hóna,ami "felkészít"rá,hisz egy gyerek is csoda,nemhogy kettő! :)
Első körben sokkot kapnék...holott nálunk sanszos a dolog.Van már 2 gyerekünk,most vagyok a 6. hétben a következővel(jövő hétre van időpontom
a dokihoz).Azért sanszos,mert:
1.a családban-mindkét ágon-több ikerpár is van
2. édesapám is egy egypetéjű ikerpár egyik tagja
3.többedik terhességem
4."idősebb" kismamák esélyesebbek(39 éves vagyok).
Az én férjem is azt mondta,hogy világgá megy.
Anyai ágon öröklődik az ikerterhesség, és minden 2. generációnak van rá nagy esélye. Ezt az orvos mondta nekem.
Nálunk apukám nagymamájának volt 4 ikerterhessége, és a páromnak is ikerhugai vannak. Nagyon izgultam hogy hány lesz nekünk, de azt mondták nincs rá esélyem. Kicsit örülök neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!