Mit éreznétek, ha kiderülne hogy ikreket vártok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 11:34
11/13 anonim válasza:
Nekem 11 hónapja születtek az ikreim. Így lett 3 gyerkőcöm, mert már volt egy 7 éves lányom. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, amíg a dokihoz el nem mentem, ő mindig mondogatta, hogy szerinte két kistesója lesz. Én meg nem győztem leállítani, hogy elégedjen csak meg egy kistesóval. :-) És mit tesz Isten: két szívhang volt a monitoron. Jól bepánikoltam, mert egy másfél szobás lakásban lakunk, hogy el sem fogunk férni, nem fogok tudni ellátni egyszerre két babát, nem fogom tudni kihordani őket stb. És láss csodát: elférünk, el tudom látni a kispacákokat, nem rokkantam bele a terhességbe és már el sem tudnám képzelni, hogy 11 hónappal ezelőtt "csak" egy kisfiam született volna. :-)) Mindent el lehet fogadni és meg lehet szokni, de hozzáteszem: az, hogy ikreim születtek, az egyik legcsodálatosabb dolog, ami eddig történt velem az életben. :-)))
12/13 anonim válasza:
11-es vagyok: Amikor apuka anno megtudta, hogy mivel nagyapám iker volt és így nekem is megvan az esélyem az ikerterhességre, ő is azt mondta, hogy ha ez bekövetkezik, akkor világgá megy. Most pedig ha hazaér a munkából, alig tudja eldönteni melyik fiát repülőztesse előbb. :-)))
13/13 anonim válasza:
Mit éreznék? Sokkot kapnék.
Ami meg is történt. :D
Nem egészen tervezett terhesség, majdnem 8 hetesen első UH, egy szívhang, minden oké, örülés, családnak bejelentés...
Aztán a 12 hetesen már ketten voltak. :D Mondanom sem kell bőgni kezdtem, szonográfus meglepődött, hogy nem tudtam, kérdezte is hogy van már gyerek? :D Csak rázni tudtam a fejem, kiakadtam teljesen.
Aztán lassan megszoktam a gondolatot, már az egész család tűkön ül, várják már nagyon őket, és már nemis csinálnám vissza, nem tudnék lemondani egyikről sem. Pedig elsők lesznek, tapasztalat nuku, de majd belejövünk. :)
23+4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!