Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Muszáj terhességvitamin mellé...

Muszáj terhességvitamin mellé magnéziumot szedni?

Figyelt kérdés
Elevitet szedek ill. Kalcium Sandozt iszok.Sok helyen olvastam,h Magne B6t szednek pluszba.8 hetes kismama vagyok és nagyon ritka,h görcseim vannak.Nekem az orvos nem mondta a Magne B6t.
2013. febr. 16. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgass a dokidra. Ő látja hogy milyen állapotba vagy. Én akkor szedtem magnéziumot mikor görcsölgettem, orvos javaslatára.
2013. febr. 16. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Hallgass a dokira, tudja mit beszél, a Magnézium akkor a legfontosabb ha görcsök vannak, meg föleg a második trimieszterben, de én végig szedem a terhesség elejétöl, ártani nem árt szóval szedem 32 hetes
2013. febr. 16. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az elevitben van e valamennyi magnézium, ha nincs akkor szerintem ajánlott szedni. Legfőképpen azért szedik a kismamák, mert izomlazító hatása van, de úgy gondolom amikor már tényleg érzed, hogy feszül, húzódik szúr akkor rájössz, hogy kell! Legalábbis nálam így volt. Késöbb pedig a keményedések miatt ha vannak kötelező!
2013. febr. 16. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy szedjem, mert görcsöltem. Viszont utolsó hónapba meg ne szedjem, ilyen fehér vizben oldható por volt, mert azok a fájdalmak már kellenek, hogy felkészítsenek a szülésre. Hát köszi szépen... Második babámnál nem görcsölök, nem szedek magnéziumot külön.
2013. febr. 16. 12:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-)
2013. febr. 16. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem szedtem magamtól, viszont a 20.héttől az orvosom írt fel a keményedéseim miatt, illetve folyton kemény volt a hasam. A 36.hétig kellett szednem, utána abba kellett hagyni.
2013. febr. 16. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem muszáj. A keményedésekre, görcsökre írja fel a doki.
2013. febr. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!