Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Femibion 400 mellé, keményed...

A Femibion 400 mellé, keményedés miatt lehet szedni a magnéziumot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, velem szedetett ülön a doki MagneB6-ot és Kalciumot is a Femibion mellett.
2013. jan. 27. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is szedek mellé magneb6-ot ls kálciumot is!
2013. jan. 27. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel a Femibion nem tartalmaz magit, ezért kell is. Egyébként a magnerot a legjobb, ez 500mg-os.
2013. jan. 27. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is szedek mellé, szedheted nyugodtan, csak szólj róla az orvosnak is.
2013. jan. 27. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is szedtem, és szedek mellé magnézium, és kálcium pezsgőtabit, mert a femibionban nincs magnézium!

De a 25hét körül amikor elfogyott a femibionom átálltam a gravidára, mert abban van magnézium, és olcsóbb is mint a femibion!Bár most gravidát szedek napi 1db-ot, napi 1db magnézium, és 1db kálcium pezsgőtabit is megiszok!

36hkm

2013. jan. 27. 13:10
 6/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
attól függ hány hetes vagy. Ha 36. hetet már betöltötted, akkor a magnézium már nem ajánlott. Előtte viszont kell ha keményedsz. Bármilyen mangézium és b6 készítmény jó, drogériában is lehet venni. Azt nézd meg hogy a napi ajánlott menyniség hány százalékát tartalmazza egy tabletta, mert ha keményedsz, minimum 100%-ot vigyél be. A sima, reklámozott magne b6 pl. ha jól tudom elég kevés százalékot tartalmaz, ha ebből be akarod vinni a 100%ot akkor meg kell enni egy marékkal. És rohadt drága, nem éri meg így...
2013. jan. 27. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Persz, hogy lehet! Mindannyian a terhesvitamin mellé szedjük.
2013. jan. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!